2014-07-18 10:40:31
Φωτογραφία για «ΝΑΙ» ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΚΡΚΙΤΣ ΑΛΛΑ... ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποκτήσει τον Μπόγιαν Κρκιτς και η Μπαρτσελόνα είναι θετική στο να τον παραχωρήσει.

Όχι όμως με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική μεταγραφή. Το συμβόλαιο του 23χρονου εξτρέμ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Καταλανοί δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο. Ετσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Καταλανούς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο ίδιος ο παίκτης έχει πει ήδη το «ναι» και το θέμα αφορά πλέον τις δυο διοικήσεις. Από πλευράς Μπαρτσελόνα, το θέμα το χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγράνα», Αντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος έχει ανοίξει σύμφωνα με τους Ισπανούς, δίαυλο επικοινωνίας με τους ερυθρόλευκους.

Το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι μεγάλο για τον Μπόγιαν, ενώ και το ποσό που έχει να λαμβάνει (πάνω από ένα εκατ. ευρώ το χρόνο) είναι ικανοποιητικό. Ετσι λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να δαπανήσει ένα ποσό για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να δαπανήσουν χρήματα για να τον φέρουν στο Λιμάνι, μιας και οι απολαβές του θα είναι αρκετά μεγάλες. Αυτή η εξέλιξη λοιπόν, εφόσον ισχύει, αλλάζει τα δεδομένα και ίσως το θέμα πάρει περισσότερες μέρες για να τελειώσει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ