2014-07-19 17:25:29
Φωτογραφία για «ΚΑΤΙ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΙΑΝΚΙ»
Κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρολάντο Μπιάνκι όπως γράφουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "calcionews24.com".

Ο Ιταλός επιθετικός φαίνεται ότι δεν θα ακολουθήσει την Μπολόνια στη Serie B και έτσι, η καλύτερη λύση είναι ο Ολυμπιακός, ενώ στο κόλπο υπάρχει η Παλέρμο και η Σαμπντόρια.

«Ο Μπιάνκι είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό. Από τη Serie B στην Ευρώπη. Τις τελευταίες ώρες κάτι γίνεται και όντως ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Υπάρχει ένα πρόβλημα, όμως, καθώς σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, η Παλέρμο σκέφτεται κι αυτή τον παίκτη», γράφει το δημοσίευα, ενώ η ίδια ιστοσελίδα, λίγο αργότερα, έκανε λόγο πως ο παίκτης θα προταθεί στη Σαμπντόρια.

Η φυγή του από την Μπολόνια πλέον μπορεί να θεωρείται δεδομένη και η ιδέα να παίξει στο Champions League, όπως είναι φυσικό, του αρέσει ιδιαίτερα. Πάντως, στο δεύτερο δημοσίευμα, αποκαλύπτεται και το σκεπτικό του Ολυμπιακού, που δεν εξετάζει μόνο τον Μπιάνκι, αλλά και άλλους επιθετικούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ