2014-07-20 10:46:50
Φωτογραφία για «ΜΥΘΙΚΗ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ... ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ!
Τη μεταγραφή του καλοκαιριού κυνηγά η Δόξα Λευκάδας, καθώς η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη προσφέρει «γην και ύδωρ» στον Μανώλη Παπαμακάριο προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Το ρόστερ της Δόξας έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, με τους ιθύνοντες να έχουν στα σχέδιά τους την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου -κόμπο- γκαρντ. Στο πλαίσιο αυτό πλησίασαν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr", «βαριά» ονόματα της αγοράς, όπως οι Αλέξης Κυρίτσης, Νίκος Κακλαμάνος, κ.α., ωστόσο ο τελευταίος που έβαλαν στο στόχαστρο είναι ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Πανελευσινιακού και άλλοτε αρχηγός του Περιστερίου και του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, ο 34χρονος Παπαμακάριος έχει ήδη στα χέρια του πρόταση διετούς ηγεμονικού συμβολαίου που «αγγίζει» συνολικά… εξαψήφιο νούμερο! Ωστόσο, η περίπτωσή του -παρά τη «μυθική» πρόταση- παραμένει εξαιρετικά δύσκολη (τον «μπαρουτοκαπνισμένο» άσο… γλυκοκοιτάζουν ομάδες της Α1), με τους ανθρώπους της Δόξας, πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να μην χάνουν τις ελπίδες τους για την ολοκλήρωση μίας τόσο μεγάλης μεταγραφής Αν μη τι άλλο, οι κινήσεις των Λευκαδιτών στο μεταγραφικό παζάρι φανερώνουν ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 και να θέσουν βασική υποψηφιότητα για άνοδο στα «σαλόνια» της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία τους…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο βήμα έγινε...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο βήμα έγινε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ