2014-07-20 19:09:43
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ» ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Ήταν δεδομένο εδώ και μέρες ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πετύχει την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, όπως επίσης και ότι ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε ζητήσει να μάθει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Σήμερα και λίγο πριν γίνει γνωστό ότι ο παίκτης καταλήγει στον Ολυμπιακό,το "paok24.com" ανέφερε στο ρεπορτάζ του -μεταξύ άλλων-  :

"Τον τελείωσε

Όπως εδώ και μέρες σας έχει ενημερώσει το PAOK24 η υπόθεση Φορτούνη δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, όσο εμφανίζεται.Τα δεδομένα που υπήρχαν εξ αρχής έχουν διατηρηθεί στο έπακρο και το μοναδικό στοιχείο που έχει αλλάξει είναι η στάση της πλευράς του παίκτη.

Σύμφωνα με τη πληροφόρηση που έχουμε εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ μετά την αρχική του πρόταση δεν έκανε κάποια άλλη ουσιαστική κίνηση. Ξεκαθάρισε τα ποσά που δίνει, ξεκαθάρισε πως αυτά δεν αλλάζουν και περίμενε τον παίκτη.

Από τη στάση της πλευράς του ποδοσφαιριστή, φάνηκε πως η διάθεσή της ήταν να βγάλουν τον παίκτη σε πλειστηριασμό. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την υπόθεση αυτό δείχνει και σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Αυτό γιατί θεωρεί πως δεν αξίζει τον κόπο να μπει σε κανέναν πλειστηριασμό, πόσο μάλλον για έναν παίκτη που δεν έχει δει ζεστά την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όλο το... "ζουμί" της υπόθεσης πάντως είναι η τελευταία γραμμή! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ