2014-07-21 12:40:54
Φωτογραφία για ΤΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ... ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΞΕΚΙΝΑ! (PHOTOS)
Τα καλύτερα δυνατά τεστ θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αμερική αφού σήμερα (21/7) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Νέα Υόρκη, για το διάσημο τουρνουά, ICC στο οποίο θα λάβουν μέρος τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν επί αμερικανικού εδάφους την προετοιμασία τους, για το πρώτο ματς το οποίο θα δώσουν με αντίπαλο τη Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» θα είναι ο πρώτος αντίπαλος στον δρόμο των ερυθρόλευκων στο τουρνουά, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στο Τορόντο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 03:00.

Το... «ταξίδι» των πρωταθλητών Ελλάδας στο ICC θα συνεχιστεί με τις αναμετρήσεις κόντρα στις Λίβερπουλ (27/7 Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 Μινεάπολις).

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έδωσε τις δικές του ευχές στην ποδοσφαιρική ομάδα μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Επίσης ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum για να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με τη UNICEF για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ