2014-07-21 12:50:12
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Μόλις στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο Ολυμπιακός επέστρεψε για τη διεκδίκηση του Κώστα Φορτούνη.

"Θέλουμε τον Κώστα", ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιάννη Βρέντζου στον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκου, που... "ξεκλείδωσε" την υπόθεση.

Όλες αυτές τις ημέρες, λοιπόν, που τα ελληνικά ΜΜΕ έστελναν τον Φορτούνη στον ΠΑΟΚ, ή ...ανέβαζαν το "φλερτ" του Παναθηναϊκού, οι ερυθρόλευκοι δούλευαν μεθοδικά τη μεταγραφή. Και το φοβερό είναι ότι τον Ιούνιο, που όλοι είχαν σίγουρη τη μετακίνηση του Φορτούνη στο Λιμάνι, η συμφωνία ...χάλασε την τελευταία στιγμή, ενώ τώρα, κάτω από άκρα μυστικότητα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πέτυχαν το σούπερ deal χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι.

Οι υπογραφές, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, αναμένονται μέσα στην ημέρα, αλλά αυτό είναι το τυπικό του θέματος. Η Καϊζερσλάουτερν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", έχει συμφωνήσει περίπου στα 700 χιλιάρικα, ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει. Όπως λέγεται, μάλιστα, ο διεθνής παίκτης έχει περάσει ήδη από εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.


Η επιλογή Φορτούνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ότι διαρρέεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι του Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έδωσε, δηλαδή, απλά το "οκ" για τη μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού, αλλά ήταν αυτός που στην ουσία την... επέλεξε, αφού πήρε πρώτα τις καλύτερες συστάσεις από τους ...Ισπανούς της Γερμανίας. Ο Φορτούνης, πάντως, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει προσωπικά και στον Βαγέλη Μαρινάκη και φυσικά αυτό έπαιξε το ρόλο του για να κλείσει η συμφωνία σε χρόνο ρεκόρ.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος στη μεταγραφή, όπως παρουσιάζει το δημοσίευμα και ερμηνεύεται, όπως υποστηρίζει, από την πιάτσα των μανατζαραίων. Αυτό που λέγεται, δηλαδή, είναι ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον ποδοσφαιριστή για να μην πάει στους έτερους αντιπάλους των ερυθρόλευκων, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, οι οποίοι των διεκδικούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Πολ Κουτσολιάκος δεν είχε στα χέρια του επίσημη πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθούσε απευθείας και με ...κοινούς γνωστούς να "συγκινήσει" τον Φορτούνη. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει πιο πολύ τη μεταγραφή και ενδεχομένως να είχαν διαφορετική εξέλιξη τα πράγματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αν ο Ζήσης Βρύζας δεν αναγκαζόταν να ζητάει ...διορία στη διορία από τον φίλο του, τον Πολ.

Με τον Φορτούνη, λοιπόν, να μην πείθεται από το όραμα του νέου Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ να... "τρενάρει" συνεχώς την υπόθεση (λόγω έγκρισης Σαββίδη) ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να... "χτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή και να "αρπάξει" τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και αύξησε την προσφορά του στη γερμανική ομάδα σε σχέση με τον Ιούνιο και υπερκάλυψε τον 21χρονο άσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ