2014-07-22 21:21:05
Φωτογραφία για Τωρα το Ισραήλ ανακαλύπτει την “γλύκα” της προπαγάνδας… Και για πρώτη φορά ανησυχεί
Έντρομος ο Νετανιαχου ζήτησε από τα δυτικά ΜΜ”Ε” να εγκαταλείψουν την Γάζα. Τώρα το Ισραήλ γεύεται απο πρώτο χέρι αυτό που έκανε πολλούς αξιωματούχους του να θησαυρίσουν σε συνεργασία μάλιστα με αντισιωνιστες του Μανχαταν!

Ήταν το Ισραήλ που σιώπησε όταν τα λόμπι του Μανχαταν θησαύριζαν για να κρύβουν την γενοκτονία των Σέρβων απο τους ναζιστές Βοσνιους και Κροάτες. Η ισραηλινή ηγεσία σιώπησε, λαδωμένη απο το ισλαμιστικό χρήμα και άφησε εναν λαό που ηταν ο μόνος μαζί με τους Ελληνες που αντιστάθηκε στο Ολοκαύτωμα, να σφαγιασθεί από ναζί και τουρκοφρονες.

Έτσι ακριβως έγινε και με τον λαό της Συρίας. Ή τον λαό του Ιράν και τους σιίτες που σφάζονται ανηλεώς απο το μαχαίρι των ισλαμοφασιστων. Η ισραηλινή νομενκλατούρα μαζί με προδότες τυπου Σορος, διέδιδαν την προπαγάνδα των σφαγέων.

Τωρα ο Νετανιαχου ανακαλύπτει πως το φίδι που έθρεψαν, ετοιμάζεται να τους πνίξει. Για πρώτη φορά, το Ισραήλ αρχίζει να ανησυχεί σοβαρά (Φωτό: κλάμα για τις κάμερες. Το είδαν στο Κόσοβο, στην Συρια, στην Βοσνία. Σιώπησαν επι πληρωμή)
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ