2014-07-24 08:23:13
Φωτογραφία για Το νερό... νεράκι λένε στο Άρμα Βοιωτίας! [photos]
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι του χωριού

Άρματος Τανάγρας, στη Βοιωτία με το νερό...Κάθε καλοκαίρι τα ίδια και φέτος ακόμα χειρότερα. Το καλοκαίρι πέφτει τόσο πολύ η πίεση του νερού στο χωριό τους ώστε να μην έχουν νερό ούτε για τις βασικές τους ανάγκες. 

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του esterea, οι βρύσες στην οικία του με το ζόρι τρέχουν. Ούτε να πιούν, να πλυθούν, να πλύνουν τα πιάτα δεν μπορούν.

Σκέτο μαρτύριο όπως μας τονίζει ο αναγνώστης μας. Το καλοκαίρι που το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό, το στερούνται οι κάτοικοι αυτού του χωριού. Μήπως μετά τόσα χρόνια πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι για αυτό. Να δουν που οφείλεται η πτώση της πίεσης του νερού και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε για τα βασικά;

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες εκτός τις βασικές ανάγκες , ακόμα και τα φυτά στους κήπους των σπιτιών έχουν μαραθεί από ... τη δίψα! Ας το κοιτάξουν κάποιοι το θέμα!


Κάτοικος του χωριού μας είπε ότι δεν έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση, οι δημότες και οτι έγιναν ανακοινώσεις με έντυπα που απαιτούν στους κατοίκους να κάνουν περιορισμένη χρήση νερού.

Η ερωτησή μας είναι: Εφόσον το πρόβλημα είναι αρκετά χρόνια γιατί οι δήμαρχοι που πέρασαν δεν το έλυσαν το θέμα; Το νερό είναι αγαθό και αφού ο καταναλωτής το πληρώνει έχει δικαίωμα τουλάχιστον να μπορεί να πιεί.

Το νερό που πίνουν οι κάτοικοι του χωριού τώρα σε τι κατάσταση είναι; Τα υπολλείματα των σωληνώσεων μήπως φέρουν και ακαθαρσίες στα σπίτια των κατοίκων;

Πρόκειται για μεγάλη αδιαφορία και ζητάμε από τους υπεύθυνους λίγο καιρό μετα τις δημοτικές εκλογές να αναλάβουν τις ευθύνες τους Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ