2014-07-27 23:51:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνολικά 31 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Πέντε ταυτόχρονες αστυνομικές εξορμήσεις την Παρασκευή σε κεντρικές διασταυρώσεις του Εθνικού Δικτύου στην Ηλεία, αλλά και ελέγχους για την αντιμετώπιση του υπαίθριου παραεμπορίου στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την Παρασκευή το απόγευμα, η Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Ηλείας πραγματοποίησε πέντε ταυτόχρονες, στοχευμένες, αστυνομικές επιχειρήσεις, στην περιοχή αρμοδιότητας της αποσκοπώντας στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα ενεργήθηκαν μεικτά συνεργεία ελέγχων με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας στη διασταύρωση της Αρετής, στη διασταύρωση του Λευκοχωρίου, στο Μαραθία, στη Γέφυρα του Αλφειού και στη διασταύρωση των Κρεστένων.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, με τα εξής αποτελέσματα :


Ελέγχθηκαν : Εκατόν εξήντα εννέα (169) άτομα, από τα οποία τα εκατόν σαράντα πέντε (145) ήταν ημεδαποί, ενώ τα υπόλοιπα είκοσι τέσσερα (24) ήταν αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων.

Ελέχθησαν επίσης: Εκατόν δώδεκα (112) οχήματα.

Προσήχθησαν : Είκοσι ένα (21) άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Βεβαιώθηκαν : Είκοσι ένα (21) παραβάσεις.

Παράλληλα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Αχαΐας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα έλεγχοι για την αντιμετώπιση του υπαίθριου παραεμπορίου και τη νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής με αποτέλεσμα των έλεγχο 53 ατόμων και τη βεβαίωση 31 παραβάσεων.

Επισημαίνεται ότι οι Αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη τη Δυτική Ελλάδα θα συνεχισθούν αμείωτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ