2014-07-29 09:21:48
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη...
Κριός Μην παρασύρεστε από τα όνειρά σας, Κριοί, γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο θα πάρει μέχρι να πραγματοποιηθούν. Διαχωρίστε την πραγματικότητα από τη φαντασίωση και μείνετε πιστοί στα γεγονότα (κυρίως στον επαγγελματικό τομέα). Σε καλή πορεία η ερωτική σας σχέση, μετά από ένα μικρό διάστημα ανεπαρκούς επικοινωνίας. Τα πνεύματα ηρεμούν.

Ταύρος

Μια νέα γνωριμία σας βοηθάει να απαλλαγείτε από τα νεύρα σας και να δείτε από απόσταση μία προβληματική κατάσταση που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Η άμεση επίθεση δεν είναι η μοναδική λύση. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να επαναπαυθείτε στις μέχρι τώρα κατακτήσεις σας.

Δίδυμος

Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, Δίδυμοι, παρ’ όλες τις παράτολμες κινήσεις που κάνατε το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, το γεγονός ότι το ρίσκο σας απέδωσε, δεν σημαίνει πως μπορείτε να το επαναλαμβάνετε διαρκώς. Εμπιστευτείτε τους Σκορπιούς, ειδικά πάνω σε τεχνικά ζητήματα που δεν κατέχετε πλήρως. Ξέρουν κάτι παραπάνω από εσάς.


Καρκίνος

Η Αφροδίτη φέρνει ραγδαίες αλλαγές στα αισθηματικά σας, που, απ’ ό, τι φαίνεται, είναι προς το καλύτερο. Οι υστερίες περνούν στο παρελθόν και σιγά σιγά εισάγεστε σε μία εποχή ώριμης επικοινωνίας. Μην εμπιστεύεστε εκείνους που σας σπρώχνουν σε ακραίες ενέργειες και δηλώσεις. Ακολουθήστε το ένστικτό σας σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Λέων

 Μην ξοδεύετε ενέργεια για να αναστήσετε μία σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της προ πολλού. Εστιάστε στο φλερτ με καινούργιο κόσμο και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και τη διαίσθησή σας. Μια τολμηρή επαγγελματική πρόταση έχει τα φόντα να σας πάει αρκετά βήματα παρακάτω. Μην την προσπεράσετε από φόβο ή αμφιβολία.

Παρθένος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναστατήσετε εναντίον μίας κατάστασης που σας καταπιέζει και να θέσετε τους όρους σας δυναμικά, ανεξάρτητα από το ποιον έχετε μπροστά σας. Ο Κρόνος διευρύνει το πεδίο δράσης σας στα επαγγελματικά, ανοίγοντάς σας πόρτες που αντιμετωπίζατε με φόβο στο παρελθόν. Κάντε το μεγάλο βήμα.

Ζυγός

Καιρός να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται να έχει περισσότερες βλέψεις από εσάς απ’ ό, τι θα έπρεπε. Μην διατηρείτε πλάνες που δεν συμφέρουν κανέναν. Επιτέλους μια παρεξήγηση λύνεται και απαλλάσσεστε από ένα αφόρητο ψυχολογικό βάρος που σας είχε καταβάλει.

Σκορπιός

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ιδίως στον ερωτικό τομέα. Σήμερα θα πρέπει να αποδείξετε όσα ισχυρίζεστε με πράξεις, ακόμα κι αν οι θυσίες που καλείστε να κάνετε, είναι μεγαλύτερες απ’ το συνηθισμένο. Προσοχή στην παρέμβαση τρίτων προσώπων στη σχέση σας. Μπορεί να μοιάζει καλοπροαίρετη, αλλά δεν σας συμφέρει ιδιαίτερα.

Τοξότης

Ο κλήρος της διατήρησης των ισορροπιών στις οικογενειακές σας σχέσεις πέφτει σε σας, και τώρα, ξαφνικά, καλείστε να ηρεμήσετε τα πνεύματα με κάθε μέσο. Δεν είναι η σωστή στιγμή να επιτρέψετε εκρήξεις, ακόμα και δικαιολογημένες. Το κλίμα στον χώρο εργασίας εξομαλύνεται και οι κόντρες ελαχιστοποιούνται. Επωφεληθείτε απ’ την ευκαιρία.

Αιγόκερως

Η υπομονή σας είναι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να σας βγάλει νικητές σε μία διαπροσωπική ίντριγκα που εξελίσσεται στον επαγγελματικό χώρο. Μην κάνετε την χάρη στους αντιπάλους σας, να εκραγείτε πρώτοι. Η Αφροδίτη φέρνει ραγδαία βελτίωση στις φιλικές σας σχέσεις, μαζί με μία συγγνώμη που περιμένατε καιρό.

Υδροχόος

Η συγκυρία σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από έναν κύκλο ανθρώπων που αντιπαθείτε, με σχετικά εύκολο τρόπο. Μην αναλώνεστε σε μάχες, Υδροχόοι, όταν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πολύ πιο απλά. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και οι στόχοι σας διαγράφονται πιο ξεκάθαρα από πριν. Τα πάντα είναι τώρα θέμα οργάνωσης.

Ιχθύς

Η άστατη ερωτική ζωή μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα αναμένετε. Σήμερα καλό θα ήταν να τηρήσετε ορισμένα προσχήματα για να προστατεύσετε την εικόνα και τη φήμη σας. Φωνές απ’ το παρελθόν αρχίζουν να ηχούν στ’ αυτιά σας, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθείτε στα καλέσματά τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ