2014-07-29 13:10:07
Φωτογραφία για Δυο εκατομμύρια ευρώ δίνει για τον Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός
Ετοιμος να πυροδοτήσει τη... βόμβα του φετινού καλοκαιριού είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν «ρέστα» για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ρομπίνιο.

Η επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλλει ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη μεταγραφή ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη των «ροσονέρι», καθώς ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 30χρονου ακραίου επιθετικού:

«Δεν ξέρω τίποτε για την Μπεσίκτας και γι' αυτά που λένε οι Τούρκοι για τον Ρομπίνιο. Αυτό που μπορώ να πω και ισχύει είναι ότι ο Ολυμπιακός και μία βραζιλιάνικη ομάδα έχουν κάνει πρόταση για τον Ρομπίνιο. Μίλησα σήμερα με τον παίκτη (σ.σ. χθες) και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μιλήσω με τον ατζέντη του για να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα πάει. Ισως να υπάρξει και κάτι άλλο από κάποια άλλη ομάδα».

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει την πολύ μεγάλη μεταγραφή και αυτό άλλωστε φαίνεται και από την προσφορά που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά στον παίκτη
. Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ρομπίνιο για να μετακομίσει στην Ελλάδα και ο διεθνής άσος με τη σπουδαία καριέρα βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος. Μάλιστα, κατά τους Ιταλούς, η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι καλύτερη από αυτή της βραζιλιάνικης ομάδας (Φλαμένγκο) και στο Μιλάνο εκτιμούν ότι οι Πειραιώτες είναι αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες βράδυ υπήρξε η πληροφορία ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ήταν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο για το θέμα της μεταγραφής του Ρομπίνιο. Αυτό πάντως που είναι σίγουρο έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» για να κάνουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ενας παίκτης ο οποίος έχει παίξει στη Σάντος, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μίλαν και φυσικά έχει φορέσει 92 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, πετυχαίνοντας 27 γκολ.

Πηγή: sentragoal
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ