2014-07-31 17:41:07
Φωτογραφία για Θετικοί οιωνοί για το νέο Δικαστικό Μέγαρο
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12.00 η συνάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου με το γ.γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ν. Κανελλόπουλο με θέμα το... νέο Δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρης Ροζάκης και το μέλος της διοίκησης Νίκος Παπαδαντωνάκης, που μετά το τέλος της συνάντησης αποχώρησαν με ικανοποίηση.

Μετά τις εξαγγελίες που είχε κάνει στο Ηράκλειο ο κ.Κανελλόπουλος, σήμερα έφερε "καλά νέα", καθώς, όπως είπε, εντός του Αυγούστου θα διαχωριστεί από τη "Θέμιδα Α.Ε." το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και το αντίστοιχ έργο για την Πάτρα, καθώς η συσχέτιση ως σήμερα μπλόκαρε το έργο για το Ηράκλειο. "Έτσι θα προχωρήσει αυτόνομα ο διαγωνισμός για το Ηράκλειο που θα προκηρυχθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου" - είπε ο κ.Κανελλόπουλος.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τα θετικά σημάδια που "φαίνονται" για το νέο Δικαστικό Μέγαρο, το οποίο με τις πιέσεις τόσο των δικηγόρων όσο και της νέας δημοτικής αρχής, πρόκειται να γίνει σύντομα πραγματικότητα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ