2014-08-01 16:57:27
Φωτογραφία για Πνίγει τον πόνο της η Ελένη Μενεγάκη στην Άχλα μετά από την...
Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, άφησε για λίγο τις εργασιακές συσκέψεις για τη σύσταση της εκπομπής της  και ξεχύθηκε στις παραλίες της Άνδρου Ανέμελες διακοπές περνάει η όμορφη παρουσιάστρια παρέα με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο. Όμως, τα προβλήματά της και ειδικότερα τα οικογενειακά προβλήματά της δεν κάνουν διακοπές κι αυτά.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμά του περιοδικό You, δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για δικαίωση σε πρώτη φάση του Γιάννη Λάτσιου στην κόντρα του με την παρουσιάστρια για το μοίρασμα της περιουσίας τους η οποία σύμφωνα με τους εκτιμητές φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα δικαστικές πηγές, τα ελληνικά δικαστήρια δικαίωσαν σε πρώτη φάση τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας, Γιάννη Λάτσιο, επιδικάζοντας του μάλιστα το μεγάλο χρηματικό πόσο των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αρχικά ζητούσε κι εκείνος μετά από έφεση, που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση.

Αυτό το διάστημα πάντως, η σέξι παρουσιάστρια είναι στα Άχλα και περνά όμορφες και όσο γίνεται ήσυχες στιγμές με τον σύντροφό της παρέα με τα παιδιά της.

Αναμένουμε εξελίξεις στο δικαστικό, οικογενειακό θέμα με τον ερχομό της στην πρωτεύουσα...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ