2014-08-04 19:44:26
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!
Ο Πανιώνιος έχει το… μαχαίρι και το καρπούζι, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σταμάτης στο "NovaΣΠΟΡ FM", σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

«Ευχαριστημένοι με την τέταρτη θέση», είπε για την Εθνική Εφήβων.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στον Πανιώνιο κι αυτός είναι που έχει τον πρώτο λόγο σχετικά με το μέλλον του, όπως ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Σταμάτης, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στην παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας και την τέταρτη θέση, ενώ μεταξύ σοβαρού κι αστείου… ευχήθηκε να ήταν λίγο ψηλότερος!

Αναλυτικά όσα είπε :

Για την παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την τέταρτη θέση, θα θέλαμε να είμαστε στο βάθρο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα υπήρχε άγχος στον ημιτελικό, πιστεύαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Σερβία, αλλά κάναμε κάποια λάθη και δεν μπορέσαμε
. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία όλο το τουρνουά, πρώτη φορά που σαν ομάδα μπήκαμε στην τετράδα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή. Η Κροατία είναι μια εξαιρετική ομάδα, όχι βέβαια ανίκητη. Παρόλ’ αυτά δεν μπορέσαμε να τους νικήσουμε, ήταν καλύτεροι ειδικά προς το φινάλε του ματς και χάσαμε».

Ερωτηθείς για το μέλλον του και το… φλερτ που υπάρχει με τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Είμαι φυσικά παίκτης του Πανιωνίου, αυτό έχει τον πρώτο λόγο, θα δούμε τι θα γίνει».

Ο διεθνής άσος κατέληξε: «Μακάρι να ‘μουνα ψηλότερος, αλλά συμβιβάζομαι με αυτό που είμαι! Πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα για να μπορέσω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχω ακόμα το σουτ του πατέρα μου, θέλει πολύ δουλειά για να τον ξεπεράσω. Μακάρι να μπορέσω να τον φτάσω πρώτα και μετά ενδεχομένως να τον ξεπεράσω…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ