2014-08-04 21:29:08
Φωτογραφία για Πάτρα: «Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για το πεύκο της Αρόης – «Θ’ αλυσοδεθούμε πάνω του για να μην το κόψουν»
Φουντώνει η αγανάκτηση της πλειοψηφίας των κατοίκων της Αρόης αλλά και συμπολιτών από άλλες συνοικίες της Πάτρας για την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου να κόψει το αγέρωχο πεύκο που κοσμεί την κεντρική οδό της Αρόης εδώ και περίπου 100 χρόνια.

Οι Πατρινοί χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη απόφαση απαράδεκτη και δηλώνουν στο thebest.gr ότι θα κάνουν το παν για να αποτρέψουν το κόψιμο του πεύκου. Έχουν ήδη ενημερώσει οικολογικές και άλλες οργανώσεις της Πάτρας οι οποίες βρίσκονται στο πλευρό τους κι ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Μάλιστα δεν διστάζουν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να αλυσοδεθούν πάνω στο δέντρο με στόχο να αποτρέψουν τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Παράλληλα εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για πρόσφατο άρθρο του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Σιγαλού ο οποίος έκανε λόγο για «εμετικά και απειλητικά» σχόλια εκ’ μέρους τους. Δεν αποδέχονται ότι έγιναν ποτέ τέτοιου είδους σχόλια από κατοίκους και συμπληρώνουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν τους εκφράζουν.

Τέλος χαρακτηρίζουν «αστεία» όσα λέγονται περί επικινδυνότητας στο σημείο από τις ρίζες του δέντρου καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν λύσεις ώστε αυτή η επικινδυνότητα να αρθεί χωρίς να χαθεί το πεύκο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ