2014-08-05 06:19:07
Φωτογραφία για Βράζει ο τόπος και στα Τρίκαλα...
Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr, ο συνεργάτης μας Δημήτρης Γαλάνης, περιβαλλοντολόγος-μετεωρολόγος «η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα θα φτάσει τους... 38C.

Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, ενώ όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με υψηλές θερμοκρασίες Ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης. 

Για την Τρίτη ο καιρός αναμένεται παρόμοιος με αυτόν της Δευτέρας με την μόνη διαφορά ότι οι άνεμοι αυξάνουν την έντασή τους. 

Για την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται αίθριος με λίγες νεφώσεις όπου παροδικά στην διάρκεια της ημέρας θα έχουν την τάση να αυξάνονται τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία και οι άνεμοι χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Επιμένει η Αφρικάνικη σκόνη αλλά μειώνεται η υγρασία και η αίσθηση της ζέστης γίνεται περισσότερο υποφερτή. 

Για την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται αίθριος για το πρώτο μισό της ημέρας και άστατος στη συνέχεια, καθώς θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πιθανά πρόσκαιρες βροχοπτώσεις.

 Για την Παρασκευή ο καιρόςαναμένεται γενικά αίθριος με ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες της μέρας. Οι άνεμοι και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ