2014-08-05 09:20:45
Φωτογραφία για Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας...
Κριός  

Οι εξελίξεις των αισθηματικών σας σήμερα είναι αρκετά αργές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ασήμαντες. Μη βιάζεστε να δεσμευτείτε, γιατί μερικές σχέσεις θέλουν τον χρόνο τους για να ωριμάσουν και να περάσουν στο επόμενο στάδιο.   Δώστε έμφαση στις συμβουλές των Αιγόκερων, όποια κι αν είναι η γνώμη σας γι’ αυτούς.  

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια σε μία συμπεριφορά που σας δυσαρεστεί, γιατί οποιαδήποτε άλλη στάση απλώς θα δημιουργήσει εντάσεις και διενέξεις που δεν σας συμφέρουν καθόλου. Κάντε υπομονή και θα δικαιωθείτε.   Άνοδο φέρνει ο Κρόνος στα οικονομικά σας, που θα σας δώσει το περιθώριο να ηρεμήσετε και να σχεδιάσετε κάτι μεγάλο.  

Δίδυμος

Μην απομακρύνεστε από την οικογένεια, γιατί οι συναισθηματικές σας ανάγκες, αυτή τη στιγμή, μπορούν να καλυφθούν μόνο μέσω αυτής. Παραμερίστε τα όποια προβλήματα και εστιάστε στην ουσία.   Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά σας, χωρίς απαραίτητα να τις έχετε ζητήσει. Προσαρμοστείτε όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μην αναλωθείτε σε αντιδραστικότητες.  


Καρκίνος

Η αντιπαλότητά σας με ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου σας φτάνει στα άκρα σήμερα, και απειλεί να γκρεμίσει κάτι που χτίσατε με κόπο. Αρκετή έμφαση δώσατε, όμως, στους καυγάδες, Καρκίνοι. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και φροντίστε για την ψυχική σας υγεία.   Έντονο το φλερτ των Υδροχόων, αλλά και επικίνδυνο μαζί.  

Λέων

Κρατήστε τις αποστάσεις σας από τους Ζυγούς, γιατί θέλουν και διεκδικούν από εσάς κάτι που δύσκολα θα καταφέρετε να τους δώσετε. Μην δεσμεύετε τον εαυτό σας σε καταστάσεις που δεν σας συμφέρουν πρακτικά και συναισθηματικά.   Άνοδο φέρνει ο Δίας στον οικονομικό τομέα. Αξιοποιήστε τα προσόντα σας σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.  

Παρθένος

Τα ερωτικά διλήμματα δεν σας αφήνουν σε ησυχία, αλλά θα πρέπει να τους δώσετε κάποια απάντηση, αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς εκκρεμότητες οποιουδήποτε είδους. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.   Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Η σχέση σας με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο θα σας φανεί πολύ χρήσιμη σήμερα σε πρακτικό επίπεδο.

Ζυγός

Μην βασίζεστε στις πρωτοβουλίες των άλλων σε ό, τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας πρόοδο. Σήμερα θα πρέπει να ρισκάρετε και να θέσετε δικούς σας στόχους, ανεξάρτητα από το τι σας συμβουλεύει ο περίγυρος.   Η Αφροδίτη εξομαλύνει τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας φίλους και αφήνει περιθώρια για μια νέα αρχή.  

Σκορπιός

Πολλοί θα σπεύσουν να ζητήσουν τη βοήθειά σας τώρα, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που την αξίζουν πραγματικά. Προσέξτε σε ποιους ανοίγεστε και πόση ενέργεια καταναλώνετε για το συμφέρον των άλλων, Σκορπιοί.   Μια νέα γνωριμία φέρνει ανανέωση στα ερωτικά σας, αλλά παράλληλα εγκυμονεί και κάποιους κινδύνους. Κρατήστε μικρό καλάθι προς το παρόν.  

 Τοξότης

Τα χρονικά σας περιθώρια για να κάνετε την πολυπόθητη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν είναι απεριόριστα. Ανασυγκροτηθείτε, Τοξότες, και οργανωθείτε καλύτερα, αν δεν θέλετε να αποτύχει η προσπάθειά σας.   Προσοχή στα επαγγελματικά διλήμματα, ειδικά αν αυτά τίθενται από αναξιόπιστα άτομα. Υπάρχει πάντα εναλλακτική λύση.  

Αιγόκερως

Τα ερεθίσματα που δέχεστε από ένα άτομο που μπήκε τώρα στη ζωή σας, έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντές σας περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Ξεκολλήστε από τελειωμένες υποθέσεις και δώστε περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε τι νέο που σας εμπνέει.   Προστριβές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ.  

Υδροχόος

Μην σπαταλήσετε σήμερα χρόνο, προσπαθώντας να επιλύσετε διαφωνίες που δεν σας αφορούν άμεσα. Η έμφαση πρέπει να δοθεί στα δικά σας θέματα, ακόμη κι αν όλοι τα θεωρούν δευτερεύοντα.   Προσοχή στην ερωτική προσέγγιση των Τοξοτών, γιατί δεν είναι όσο αθώα μοιάζει. Μην αφεθείτε στα χέρια τους απροστάτευτοι, τουλάχιστον προς το παρόν.  

Ιχθύς

Η ερωτική σας σχέση επιτέλους σταθεροποιείται, γεγονός που, πέρα από την ηθική επιβράβευση, σας δίνει και τη διάθεση να ασχοληθείτε και με άλλους τομείς της ζωής σας, που ενδεχομένως είχατε παραλείψει.   Μη βιαστείτε να ξοδέψετε χρήματα για έναν αβέβαιο σκοπό. Ευτυχώς, περιβάλλεστε από άτομα που μπορούν να σας προστατεύσουν απ’ τον αυθορμητισμό σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ