2014-08-07 12:05:08
Φωτογραφία για Αυτοψία από ειδικούς στα πλατάνια των Κομποτάδων Λαμίας, που χάθηκε ο μικρός Μπάμπης - Τι είπε ο καθηγητής του ΕΘΙΑΓΕ [video]
« Δυστυχώς είναι από τα σπάνια φαινόμενα αυτό που συνέβη….» δήλωσε ο καθηγητής Παναγιώτης Τσόπελας για τον τραγικό θάνατο του μικρού παιδιού, που καταπλακώθηκε από τον πλάτανο, πριν από λίγες ημέρες Στο σημείο όπου έγινε το τραγικό συμβάν, λίγα λουλούδια με τα καντηλάκια και ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του 9χρονου Μπάμπη που έφυγε τόσο άδικα.

Ειδικοί επιστήμονες από το ΕΘΙΑΓΕ , με επικεφαλής τον εξειδικευμένο καθηγητή στη Φυτοπαθολογία Παναγιώτη Τσόπελα, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης μαζί με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντας την ιστορική πλατεία των Κομποτάδων.

« Δεν είμαστε αρμόδιοι να μιλήσουμε εμείς για το τραγικό συμβάν. Εξάλλου είναι σε εξέλιξη Εισαγγελική έρευνα. Όμως αυτό που συνέβη είναι τα σπάνια φαινόμενα... », είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής της Φυτοπαθολογίας Παναγιώτης Τσόπελας.

Ο κόσμος, όχι μόνο στις Κομποτάδες, αλλά και σε άλλες περιοχές, φοβάται πλέον να καθίσει κάτω από τα πλατάνια και τις λεύκες.

«Θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται και θα δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες... », είπε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του κλιμακίου.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ