2014-08-07 17:08:29
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο... «ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ» ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ!
Έχοντας ξεπεράσει την οδυνηρή περιπέτεια του τραυματισμού του, ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Κηφισιάς η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα σπουδαίου αθλητή που έχει αφήσει το στίγμα του σε υψηλό μπασκετικό επίπεδο. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας τον Δημήτρη Μαυροειδή», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Νωρίτερα, ο νεαρός σέντερ είχε φιλοξενηθεί στον «αέρα» του "Sentra 103,3" και την εκπομπή «Βάλ'το αγόρι μου», δηλώνοντας:

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ την περασμένη χρονιά και η Κηφισιά θα μου δώσει αυτά που θέλω για να φτάσω εκεί που ήμουν»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε επίσης πως νιώθει... «Ανυπομονησία. Θέλω να ξαναμπώ στο γήπεδο, να προπονηθώ, να παίξω, να κάνω αυτό που μου αρέσει. Νιώθω μεγάλη λαχτάρα για να μπω ξανά στα παρκέ. Δεν έχω άγχος, γενικά από μικρός στο γήπεδο δεν ένιωθα άγχος. Μόνο ανυπομονησία».


Για όσα του «προσέφερε» η Κηφισιά σχολίασε: «Είναι ένα υγιές, σταθερό περιβάλλον, με συνέπεια λόγων και πράξεων. Είδαμε όσα πέτυχε πέρυσι, όμως επειδή συμμετείχα και στις προπονήσεις μετά τη λήξη της σεζόν, διαπίστωσα ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια. Έχει φοβερό κλίμα, οργάνωση, καλούς παίκτες και προπονητικό τιμ. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να επανέλθω με τον σωστό τρόπο στα γήπεδα».

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του επεσήμανε: «Σίγουρα μετά από μια τέτοια απουσία χρειάζομαι χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου. Αν συζητήσουμε για τα ιατρικά θέματα και όσα συνέβησαν την τελευταία διετία θα χρειαστεί να το αναλύσουμε κανένα δεκαήμερο, οπότε ας μείνουμε στο σήμερα. Μετά από μια μακρά αποθεραπεία που έκανα, με τη μέθοδο των βλαστοκυττάρων που χρησιμοποίησε ο γιατρός κ. Αλευρογιάννης, είμαι πολύ καλά, δεν πονάω, δεν πρήζεται το γόνατό μου και σιγά σιγά πιστεύω πως θα επανέλθω στο σημείο που ήμουν πριν τους τραυματισμούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ