2014-08-07 17:20:22
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΑΝ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΗ ΡΟΜΑ
Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει στα υπόψη της Ρόμα, αλλά σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο υπό... προϋποθέσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "sport-fm.gr".

Η Ρόμα δεν έχει πάψει να ασχολείται με τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού. Από το σημείο αυτό, ωστόσο, μέχρι να υπάρξει συμφωνία ή έστω προχωρημένες διαπραγματεύσεις, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «τζιαλορόσι» εξακολουθούν να έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 23χρονο αμυντικό, αλλά θα κινηθούν για την αγορά του μόνο υπό προϋποθέσεις.

Πρώτη και πιο σημαντική είναι πως δύσκολα θα αγοραστεί άλλος κεντρικός αμυντικός αν δεν πωληθεί ο Μεντί Μπενατιά. Ο Μαροκινός στόπερ είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων (μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), αλλά κοστολογείται στα 35 εκατ. ευρώ. Εφόσον πωληθεί οι Ρωμαίοι θα κινηθούν για την αντικατάστασή του και ο Μανωλάς είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Ένα άλλο μεγάλο... «αν» για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά έχει να κάνει με την τιμή του. ΜΜΕ της φειτονικής χώρας αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 15 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, αν και άλλα Μέσα υποστηρίζουν πως οι ερυθρόλευκοι ζητούν μεν διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων, αλλά δεν φτάνουν τόσο ψηλά.

Μάλιστα οι δευτεραθλητές Ιταλίας φέρονται να κοιτάζουν και άλλες λύσεις αμυντικών, όπως ο Μαυροβούνιος Μάρκο Μπάσα της Λιλ και ο Ρουμάνος Βλαντ Κίρικες της Τότεναμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ