2014-08-09 12:48:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει τον αριθμό των βουλευτών στη Βουλή και θυμάται άλλα έταζε προεκλογικά ο Σαμαράς
Αγαπητό tromaktiko,

Ως φαινεται εισθε οι μονοι που τα λετε εξω από τα δοντια! Προφανως σας εχω ενοχλησει και άλλη φορα για τα ακολουθα ...Προεκλογικα εδώ στην ΡΟΔΟ και συγκεκριμενα στις ΚΑΛΥΘΙΕΣ, εγω ειχα τον ακολουθο διαλογο με τον Σαμαρα Αντώνη, τους βουλευτες εάν όχι 150 να τους κανεις 200!

ΝΑΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ !!!

Δεν φτανει μονο να το λεμε, αλλα πρεπει και να το κανουμε !!

ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Εν ταξει προχωρα, ειμαστε μαζι σου!!

Αυτό για μενα είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Όμως τοσο καιρο μετα δεν ακουσα να γινεται λογος για το θεμα αυτό.

Εν αντιθεσει ακουσα καποια στιγμη στην τηλεοραση, ότι ο Σαμαρας κατοπιν συσκέψεως με τον Βενιζέλο, αποφασισαν λεει να μειωσουν τους βουλευτες [δεν ειπαν ποτε ], και θα τους αντικαταστησουν με ..ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !! .....Βρε μπας και γιναμε USA και δεν πηραμε ειδηση;; Αν είναι να γινει ετσι η μειωση των βουλευτων, τοτε ας μεινει ως εχει, ΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΎΣΣΙΝΟ!


Όπως φαινεται εχουν σκοπο με αυτό τον τροπο, να βολεψουν τιποτα ΔΙΚΟΥΣ τους!!!

Γι' αυτό επειδή οι ανθρωποι δεν εχουν τον θεο τους, καντε κατι!!!

Υπενθυμίστε στον Σαμαρα αυτά που μας ΕΤΑΞΕ εδώ στην ΡΟΔΟ προεκλογικα, και πείτε του

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

Καντε πραξη τις προεκλογικες σας ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ !!

Αναλογισθηκατε αραγε με μειον 100 βουλευτες, ποσα χρηματα θα περισσευαν στα ταμεια του κρατους, για επανόρθωση πολλων αδικιων ?? ...Βλεπε απολυμενες καθαριστριες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ κτλ Σαν δεν ντρεπονται λιγο!! Το 75 τοις εκατο της βουλευτικης αποζημειωσης να είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, και τον πολιτη να τον φορολογουν από το πρωτο ευρω!

Όμως για αυτό το θεμα εστειλα Εμαιλ στον ΑΝΤΕΝΝΑ [Παπαδακη] στο MEGA [Καμπουροπουλο-Οικονομεα], στον ΣΚΑΙ [Αυτια] αλλα κανενας δεν σχολιασε το παραμικρο ....λες και καποιοι τους βαζουν πιπερι στο στομα!!

Αλλα δεν είναι μονο οι δημοσιογραφοι, εστειλα επισης και στα κομματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ [Αραγε υπαρχει αακομη;;] ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  Αλλα κανενας κερ@τας δεν μου απαντησε!

Δηλαδη όπως λεει και ο λαος μας ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ! Α Να χαθουν τα κοπροσκυλα!

Εσεις μπορειτε να κανετε κατι, δεδομενου ότι υπαρχει και η προεκλογικη ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Σαμαρα;

Εστειλα στο ΚΟΝΤΡΑ NEWS που λεει ότι είναι κοντρα σε όλα και σε ολους, αλλα τιποτα , ουτε από εκει πηρα απαντηση! Εστειλα στο CRASH ON LINE ....ουτε από εκει πηρα απαντηση! Αυτοι δε εκει βαζουν κατά καιρους δημοσκοπησεις και ρωτανε τους Ελληνες πολιτες ..διαφορα  ανούσια! Η τελευταια δημοσκοπηση ηταν ....ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ! Βρε τους ανόητους, λες και νοιαζει τον κοσμο με τα τοσα προβλήματα η .......

Τους ειπα καντε μια δημοσκοπηση της προκοπης και ρωτηστε τους Ελληνες πολιτες, ποσους βουλευτες θελουν 300 η 200! Καμια απαντηση,   γι' αυτο σας λεω είναι ολοι τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, και ο κοσμος τους εχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ