2014-08-11 01:00:04
Φωτογραφία για Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΝ... ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ! (PHOTO)
Μπορεί η ΑΕΚ να μην αγωνίζεται στη Super League (αν και πολλοί προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε αναφερόμενοι σε αυτήν σα να παίζει σε ανώτερη κατηγορία και μας κοιτάει όλους αφ'υψηλού και μας... περιμένει), αλλά τα... τεκταινόμενα της κατηγορίας την απασχολούν ιδιαίτερα, παρόλο που φέτος θα δώσει... "μάχη" για να ανέβει σε αυτήν.

Μάλιστα λέγεται πως... ξενέρωσαν στην Ένωση μόλις ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Τάσου Καραμάνου από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός επιθετικός, που έγινε... "τράμπα" με τον Παπάζογλου στον Ατρόμητο, βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον γνώριζε πολύ καλά από τη θητεία του στην ομάδα του Περιστερίου.(Δείτε τη σχετική φωτο από το enwsi.gr, από 27/11/2013).

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε μεγάλη εκτίμηση στα προσόντα του 23χρονου ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ, βέβαια, δεν έκανε ποτέ κρούση στον Ατρόμητο για τον Καραμάνο, από την στιγμή που υπήρχε συμβόλαιο έως το 2017 και η τιμή του θα ήταν ανεβασμένη.


Μπορεί ο Μπάγεβιτς να ήθελε τον παίκτη από φέτος στην ομάδα του, αλλά εκτίμησε ότι η μεταγραφή θα γινόταν πιο εύκολα τη νέα χρονιά με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και κάπου εκεί... την πάτησε! Αν ο Σέρβος υποπτευόταν το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων ενδεχομένως να πίεζε τον πρόεδρο της Ένωσης να γίνει το deal αυτό το καλοκαίρι για να μη χαθεί ο παίκτης όπως, τελικά, χάθηκε και μάλιστα οριστικά.

Οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο, αιφνιδίασαν με την απόφασή τους να αποκτήσουν τώρα τον νεαρό φορ και να τον αφήσουν για ένα χρόνο δανεικό στο Περιστέρι, αφού κανείς δεν είχε προβλέψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη και την πιθανή ανταλλαγή με τον Παπάζογλου, γεγονός που... απογοήτευσε τον Μπάγεβιτς και ίσως όχι μόνο, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ νομίζουν ότι μπορούν να "χτυπήσουν" τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα!

Όνειρα θερινής νυκτός που σε λίγα λεπτά και όταν φυσικά αποφασίσει να ασχοληθεί με κάποιο παίκτη ο Ολυμπιακός, όπως έγινε με τον Καραμάνο, αποδεικνύονται πόσο... απραγματοποίητα είναι! 

Άλλωστε, μη σκάτε, πήρατε εκείνον τον... "μάγο" Μπαρμπόσα με ποσό της τάξης των... 200.000 ευρώ όπως αναφέρει σε Κυριακάτικο άρθρο της η εφημερίδα "Γάτα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ