2014-08-13 10:06:21
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη
Κριός Οι συγκρούσεις με τους ανταγωνιστές σας είναι κάτι που δύσκολα θα αποφύγετε τώρα, επομένως εστιάστε κυρίως στην ψύχραιμη διαχείρισή τους. Κερδισμένος θα βγεί ο υπομονετικός και όχι όποιος παραδίδεται στον θυμό του με ευκολία. Σε τροχιά ανόδου τα ερωτικά σας, μετά από μια κίνηση ματ στον τομέα του φλερτ.

Ταύρος

Αρκετά κάνατε τα στραβά μάτια, για να μην παραδεχτείτε τα αρνητικά στοιχεία της ερωτικής σας σχέσης. Καιρός να κοιτάξετε την αλήθεια κατάματα και να αντιμετωπίσετε χωρίς υπεκφυγές τα πρακτικά σας προβλήματα. Ο Άρης φέρνει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας, που θα αναπτερώσει τη διάθεσή σας. Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας με ηρεμία αλλά και πονηριά.

Δίδυμος

Μην περιμένετε να τα καταλάβετε όλα για έναν άνθρωπο από την πρώτη επαφή. Δώστε χρόνο και περισσότερες ευκαιρίες ώστε να εξελιχθεί ομαλά ένα πολλά υποσχόμενο ειδύλλιο. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε μία αλλαγή που τριβελίζει το μυαλό σας εδώ και καιρό.


Καρκίνος

Μία σημαντική επαγγελματική/ οικονομική συμφωνία βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί, και το μόνο που στέκεται ανάμεσα σε σας και την επιτυχία είναι η κλασική πια επιπολαιότητά σας. Μετρήστε τα λόγια σας προσεκτικά. Εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα τους Ιχθύες σήμερα, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να σας οδηγήσουν στο ιδανικό συναισθηματικό σημείο.

Λέων

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας. Μιλήστε ανοιχτά για τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας, και τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο απλά για όλους. Προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες, ακόμη κι αν είστε σίγουροι πως προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρθένος

Εξελίξεις φέρνει η Αφροδίτη στα ερωτικά σας, που έρχονται να ταρακουνήσουν ένα ειδύλλιο που για πολλές μέρες έμεινε στάσιμο, χωρίς να το θέλετε. Μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Ομαλά τα πράγματα στη δουλειά. Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια και θα βρεθείτε αρκετά βήματα μπροστά απ’ τους ανταγωνιστές σας.

Ζυγός

Άστατα τα ερωτικά σας σήμερα, γεγονός που οφείλεται στην έλλειψη συνεννόησης και στις σπασμωδικές κινήσεις κάθε πλευράς. Πάρτε τις αποφάσεις σας και διεκδικήστε αυτό που θέλετε με σαφήνεια. Προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής. Οι αντοχές σας δεν είναι απεριόριστες και καλύτερα να μην το διαπιστώσετε με επώδυνο τρόπο.

Σκορπιός

Μια νέα γνωριμία σας εξάπτει το ενδιαφέρον και σας βγάζει απ’ το συναισθηματικό τέλμα των τελευταίων ημερών. Μη βιαστείτε, ωστόσο, να ανοιχτείτε υπερβολικά σε κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά. Μην απομακρύνεστε απ’ την οικογένεια, γιατί μόνο αυτή μπορεί να σας δώσει τη στήριξη που χρειάζεστε σε ένα πρακτικό ζήτημα.

Τοξότης

Μην αναλαμβάνετε περισσότερες δουλειές απ’ όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας, γιατί το αποτέλεσμα θα σας ζημιώσει και πρακτικά και ψυχολογικά. Χαλαρώστε λίγο, Τοξότες, και σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας υπερβολικά. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε άμεσα σε ένα δίλημμα που σας τίθεται τώρα. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον εμπειρότερο.

Αιγόκερως

Μία απόδραση μπορεί να σας κάνει περισσότερο καλό απ’ όσο φαντάζεστε, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Αδράξτε την πρώτη ευκαιρία για να δραπετεύσετε από ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει. Σταθερά τα οικονομικά σας τώρα, γεγονός που σας δίνει κουράγιο και μειώνει θεαματικά το άγχος σας. Αποφύγετε, ωστόσο, τα ρίσκα που μπορεί να σας εκθέσουν.

Υδροχόος

Δεν πρέπει σήμερα να ενδώσετε στις προκλήσεις ανταγωνιστών και εχθρών, γιατί οι προστριβές δεν πρόκειται να ενισχύσουν το συμφέρον σας. Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και κρατήστε χαμηλό προφίλ. Η Αφροδίτη εντείνει το φλερτ, αλλά παράλληλα αυξάνει τους κινδύνους. Παίξτε τα χαρτιά σας ήρεμα, χωρίς βιασύνες και υπερβολές.

Ιχθύς

Δώστε έμφαση στις πρακτικές και κυρίως χειρωνακτικές δουλειές με τις οποίες καταπιάνεστε, γιατί από αυτές θα εξαρτηθούν πολλά, σήμερα. Μην αναθέσετε σε άλλους ό, τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας μόνοι. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Κακομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας, δίνοντάς του ό, τι στερήθηκε το τελευταίο διάστημα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ