2014-08-14 05:50:06
Φωτογραφία για Πεθερικά της Συμφοράς: Έδωσαν 2.500 ευρώ σε εκτελεστή για να σκοτώσει το γαμπρό τους
Λίγο έξω από τη Βέροια, σε δασική περιοχή στην Πατρίδα, βρέθηκε το πτώμα δολοφονημένου 43χρονου, το πρωί της Τρίτης.

Ο 43χρονος Αλβανός δολοφονήθηκε από πληρωμένο εκτελεστή “συμβολαίου θανάτου”, επειδή δεν τον ήθελαν για γαμπρό, οι γονείς κοπέλας από την Ημαθία.

Οι γονείς έδωσαν στον εκτελεστή μόλις 2.500 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να σκοτώσει τον άτυχο 43χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Έθνος, η τοποθεσία όπου βρισκόταν το πτώμα υποδείχθηκε από πρόσωπο που κατηγορείται ήδη για την υπόθεση. Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, για να γίνει η νεκροψία.

Την υπόθεση ανέλαβε και εξιχνίασε η Ασφάλεια Ημαθίας, η οποία τα τελευταία 24ωρα, ύστερα από έρευνες, συνέλαβε συνολικά πέντε άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 54χρονος πατέρας και η 53χρονη μητέρα πήραν την απόφαση να δολοφονήσουν τον 43χρονο, επειδή δεν τον ενέκριναν για γαμπρό τους. Το ζευγάρι, που κατοικεί στους Γεωργιανούς Ημαθίας, φέρεται ότι ανέθεσε σε 48χρονο άντρα την εκτέλεση της δολοφονίας, έναντι 2.500 ευρώ. Την ιδέα για το “συμβόλαιο θανάτου” είχε ένας 48χρονος φίλος του ζευγαριού, ο οποίος μεσολάβησε και για τη γνωριμία τους με τον εκτελεστή.


Ο 48χρονος δράστης είχε μαζί του κι ένα 36χρονο συνεργό. Και οι δύο κατηγορούνται ότι στις 2 Αυγούστου, έστησαν ενέδρα στον άτυχο Αλβανό, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, τον έβγαλαν έξω με τη βία, τον μετέφεραν σε δικό τους όχημα και τελικά τον δολοφόνησαν.

Οι έρευνες ξεκίνησαν, όταν συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε στις τοπικές αρχές την εξαφάνισή του, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί η δολοφονία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ