2014-08-18 20:18:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ... ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΜΠΕΝΙΤΕΣ Ο ΑΚΟΣΤΑ!
O πρόεδρος της Γκουαρανί, Χουάν Ακόστα, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση του Μπενίτες, ενώ δήλωσε χαρούμενος που ο παίκτης πήρε μεταγραφή σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο ισχυρός άνδρας της Γκουαρανί, Χουάν Αλμπέρτο Ακόστα (όπως είναι το πλήρες όνομά του), σε συνέντευξή του στο "Radio 1120 AM" της Παραγουάης μίλησε για:

Την ζήτηση για τον Χόρχε Μπενίτες: Ήταν τρεις ομάδες από την Ευρώπη που ήθελαν τον 'Κονέχο'. Δεν έκλεισε σε ομάδα στην Γερμανία και τελικώς πήγε στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του είναι κλεισμένη από όλες τις πλευρές.

Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: Προσωπικά με κάνει πολύ χαρούμενο που ο 'Κονέχο' Μπενίτες έκλεισε στον Ολυμπιακό, σε μία μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Περιμένω ότι θα κάνει πολύ καλή σεζόν.

Το μέγεθος των ερυθρόλευκων: Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και ένας σύλλογος που μετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο.


Το deal με τους πρωταθλητές: Έχουμε ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη. Ο Μπενίτες έκλεισε με κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια πουλήσαμε το 85% του παίκτη. Κρατήσαμε το 15% και έχουμε και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Για τον Μπενίτες πήραμε πάνω από 3 εκατ. δολάρια (περισσότερα δηλαδή από 2,5 εκατ. ευρώ). Εμείς χαιρόμαστε που προχωράμε, εξελισσόμαστε και μπορούμε να πουλάμε παίκτες σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη.

Την ομάδα του: Ως σύλλογος οφείλουμε να συνεχίσουμε. Να εξακολουθήσουμε να παίζουμε καλά, να δουλεύουμε σωστά και να κερδίζουμε πρωταθλήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμφίπολις: Ανασκαφή on line!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμφίπολις: Ανασκαφή on line!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ