2014-08-19 10:11:05
Φωτογραφία για Κάνε γείτονα να δεις καλό...
Αγαπητό tromaktiko,

στην πολυκατοικία όπου βρίσκετε το ιατρείο μου, είχα τοποθετήσει κάμερα εκτός της πόρτας του ιατρείου... Κατόπιν παραπόνων που κατέθεσε ένας από τους ένοικους της πολυκατοικίας στις Αρχές αφαίρεσα την κάμερα. Στην συνέχεια η Γεν. Συνέλευση της οικοδομής με όλους τους ψήφους υπέρ και έναν ψήφο κατά επέτρεψε την χρήση αυτής, παρόλα αυτά δεν επανατοποθετήθηκαν σεβόμενοι την επιθυμία του ένοικου. Τα προβλήματα με τον συγκεκριμένο ένοικο και την οικογένεια του συνεχίστηκαν. 

Κλείδωναν την πόρτα της οικοδομής στις ώρες λειτουργίας του ιατρείου, δυσφημούσαν έμενα και τους υπόλοιπους ιατρούς του οικοδομήματος στους ασθενείς μας, σημείωναν υβριστικές εκφράσεις πάνω στις πινακίδες. Με την σειρά μας προβήκαμε σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

 Κατόπιν τούτου έφτασαν στο σημείο να ξηλώσουν και την πινακίδα που βρίσκετε έξω από την πόρτα του ιατρείου και χαράσσοντας την πόρτα .

Ποίες θα πρέπει να είναι οι επόμενες μου ενέργειες, και με ποιον τρόπο θα μπορούσε η κάμερα να επανατοποθετηθεί ώστε να εξασφαλίσει την ακεραιότητα της περιουσίας μου αποκαλύπτοντας τους υπεύθυνους, σεβόμενη πλήρως την νομοθεσία;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ