2014-08-19 10:17:39
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Με πολλά νέα πρόσωπα αλλά με τους ίδιους πάντα στόχους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέντη η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2014-15 για την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του ΤΑΑ Παντελή Ταρνατόρο καλοσώρισαν τους νέους παίκτες στο... Λιμάνι και τους ευχήθηκαν να έχουν υγεία και όλοι μαζί να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό, εκεί όπου του αξίζει, στην κορυφή.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη νέα χρονιά σε όλους τους αθλητές και ζήτησε προσήλωση στους στόχους και νίκες γιατί όπως τους τόνισε παίζουν στον Ολυμπιακό.

Φυσικά στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και μια καλή πορεία στο Champions League.

Για τους στόχους της ομάδας μίλησε ο προπονητής του Θρύλου:

"Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κορυφή και αυτό το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλους και πάνω απ' όλα υγεία. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να δουλεύουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι πλήρης. Είναι ενισχυμένη σ' όλες τις θέσεις αφού η διοίκηση υλοποίησε όλες τις εισηγήσεις μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε δίπλα μας σ' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος τον κόσμο μας. Τον θέλουμε ακόμη περισσότερο φέτος", είπε χαρακτηριστικά ο Καζάζης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ