2014-08-20 05:15:06
Φωτογραφία για Tips: Το ξύδι και οι 5 χρήσεις μέσα στο σπίτι...
Το ξύδι εκτός από ένα πρόσθετο για το φαγητό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα βασικό συστατικό για να καθαρίσουμε κάποια σημεία, μέσα στο σπίτι και να τα απολυμάνει Ποιο κάτω σας αναφέρουμε 5 χρήσεις του ξιδιού, που μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Ξύδι και ψυγείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρο ξύδι για να απολυμάνετε το ψυγείο στην εξωτερική του πλευρά. Δίνει περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με τη χλωρίνη και απολυμαίνει όσο και αυτή. Ένα συν του ξιδιού είναι ότι θα απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές.

Ξύδι και αποχετεύσεις. Αναμείξτε λίγο ξύδι με μαγειρική σόδα και θα έχετε ένα πρώτης τάξεως αποφρακτικό που θα απομακρύνει το πουρί από τις αποχετεύσεις.

Ξύδι και έπιπλα. Αραιώστε ένα μέρος ξιδιού και 3 μέρη νερού και καθαρίστε τη θαμπάδα και τις κηλίδες νερού που θα δείτε στα έπιπλα σας.

Ξύδι και κατοικίδια. Μήπως είχατε κάποιο «ατύχημα» με το κατοικίδιο σας πάνω στο καλό σας χαλί; Χρησιμοποιήστε γρήγορα ξύδι όσο είναι νωπό το σημείο και απομακρύνετε δυσοσμία και το λεκέ από το χαλί.

Ξύδι και πλυντήριο. Έχετε να καθαρίσετε δύσκολους λεκέδες από ορυκτέλαια και πίσσα; Τότε ρίξτε 1 φλιτζάνι μέσα στο πλυντήριο και τα ρούχα σας θα μαλακώσουν και θα καθαρίσουν. Θα λάμψουν όπως και πρώτα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ