2014-08-22 12:18:48
Φωτογραφία για Αχαΐα: Τελετές ορκωμοσίας σε Δήμους και Περιφέρεια ορκομωσία
Προγραμματίστηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών Αρχών στους Δήμους της Αχαΐας, όπως επίσης, και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου και για πέντε χρόνια, όπως αναφέρει η Γνώμη.

Στην Αχαΐα μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί μόνο η ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής Καλαβρύτων, ενώ θα ακολουθούσουν και των άλλων Δήμων.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΥΟ ΤΕΛΕΤΕΣ

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή στις 8.30 το βράδυ στο κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας θα γίνει από τον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας.

Επίσης, την ίδια ημέρα, στις 11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Ερυμάνθου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας.


Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εξάλλου, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, όπως διαμορφώθηκε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η τελετή θα φιλοξενηθεί στο δροσερό αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας στην Άνω Πόλη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και των Περιφερειακών Συμβούλων Δυτικής Ελλάδας, στις 11:00 στην Κεντρική Αίθουσα του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΣΤΙΣ 31/8 ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Τελευταία τελετή ορκωμοσίας θα είναι αυτή στο Δήμο Αιγιάλειας. Βάσει της πρόσκλησης που υπέγραψε ο νέος Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος, η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς, στην παραλία Αιγίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ