2014-08-25 09:27:07
Φωτογραφία για Ο καιρός της εβδομάδας (25-31/8/2014)
Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα με κύριο χαρακτηριστικό την ενίσχυση των βοριάδων και την πτώση της θερμοκρασίας Αναλυτικά,

Για αύριο Δευτέρα αναμένεται ενίσχυση των βόρειων ανέμων που θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 και τοπικά στα βόρεια τμήματα τα 7 μποφόρ. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια και τα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 33 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια τους 35 με 36 βαθμούς, στα δυτικά τους 35 και στα νησιά του Αιγαίου τους 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη ο υδράργυρος θα αγγίξει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παντού αίθριος και μόνο στα βόρεια τμήματα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση 1-2 βαθμών σε σχέση με τη Δευτέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπεράσουν τα 5.


Την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει παντού αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο της τάξης των 1-2 βαθμών σε σχέση με την Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο και 4-5 στο Ιόνιο.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή όπου αναμένεται μικρή εξασθένηση των βοριάδων στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, ο καιρός αναμένεται αίθριος με εξαίρεση τα βόρεια τμήματα όπου θα εκδηλώνονται τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά, τις θερμές ώρες της ημέρας. Το μελτέμι στο Αιγαίο θα συνεχίσει να πνέει με ένταση 4-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ