2014-08-30 15:26:05
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!
Θέμα... ωρών είναι η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν μία... δικαίωση που ήταν σε εκκρεμότητα για το blog μας κλείνει! Από 7/8 επιμέναμε και σας λέγαμε ότι ο Μήτρογλου είναι ο επιθετικός που ΣΙΓΟΥΡΑ θέλει και πιθανότατα θα φέρει ο Ολυμπιακός για μία σειρά από λόγους (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ και θα καταλάβετε πολλά...)

Ο λόγος που το αναφέρουμε είναι ότι έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε περήφανοι για τον τρόπο που σας ενημερώνουμε, γιατί το συγκεκριμένο θέμα το βγάλαμε την ώρα που κάποιοι...έγκυροι δημοσιογράφοι απέκλειαν την επιστροφή του Μήτρογλου και μιλούσαν για... Γκουιντέτι και ένα σωρό άλλα ονόματα.

Πάμε λοιπόν στα τελευταία νέα Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φούλαμ για το δανεισμό του διεθνούς επιθετικού για ένα χρόνο, ενώ δημοσιεύματα από την Αγγλία θεωρούν ότι το θέμα έχει τελειώσει και ότι ο "πιστολέρο" θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για να υπογράψει και να ξέκινήσει προπονήσεις, φορώντας ξανά τα ερθρόλευκα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ