2014-08-30 23:20:21
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ! ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ 3-6! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σε ένα... ασύλληπτο παιχνίδι, η Τσέλσι εμφανίστηκε σαν από… άλλο πλανήτη και παρέσυρε την Έβερτον με σκορ 3-6(!) μέσα στο «Γούντισον Παρκ»!

Η Τσέλσι που εμφανίστηκε στο «Γούντισον Παρκ» δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί –αν και νωρίς- για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ!

Την ώρα λοιπόν που Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι… βύθιζαν σε θλίψη την πόλη, οι Λονδρέζοι προσέφεραν όχι μόνο χαρά στους οπαδούς της, αλλά και ασύλληπτο θέαμα σε όλους, φεύγοντας με το διπλό απ’ το «σπίτι» της Έβερτον.

Οι παίκτες του Μουρίνιο μόλις στο 3’ είχαν προηγηθεί με δύο γκολ, χάρη στους Ντιέγκο Κόστα και Ιβάνοβιτς. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μιραλάς έδωσε σύνθημα… αντεπίθεσης, μειώνοντας και βάζοντας εκ νέου στο «κόλπο» τα «ζαχαρωτά».

Και μετά ακολούθησε… μαγεία! Γιατί την ώρα που ο Κόουλμαν σκόραρε σε λάθος εστία (1-3), ο Νέισμιθ δύο λεπτά αργότερα (69’) φρόντιζε να κρατήσει τους γηπεδούχους σε τροχιά θετικού αποτελέσματος, μειώνοντας ξανά.

Στο 74’ ο Μάτιτς έδωσε ξανά αέρα στην Τσέλσι (2-4), αλλά ο Ετό στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Έβερτον φρόντισε να «πληγώσει» την πρώην του, καθώς… στιγμές αργότερα έφερε σε απόσταση… βολής την ομάδα του.

Η χαρά και η ελπίδα της ανατροπής διήρκησε… δευτερόλεπτα, με τον Ραμίρες να διαμορφώνει (στο 77’) το 3-5, ρίχνοντας… ταφόπλακα στα όνειρα των «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ για κάτι καλό, με τον Ντιέγκο Κόστα στο φινάλε να «υπογράφει» το τελικό 3-6.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ