2014-09-02 14:04:08
Φωτογραφία για Κεραυνός Πούτιν σε Μπαρόζο …Σε δεκαπέντε ημέρες παίρνω και το Κίεβο!
«Αν το θέλω, μπορώ να μπω στο Κίεβο μέσα σε 2 βδομάδες». Αυτή την απειλή εκτόξευσε προς τους Ευρωπαίους ο... Βλάντιμιρ Πούτιν, τουλάχιστον σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Reppublica.

Ο Μπαρόζο είχε την Παρασκευή τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν, όπου κατήγγειλε «επιδρομές» από τις ρωσικές δυνάμεις προς την Ουκρανία.

Ενοχλημένος ο Πούτιν απέρριψε τις κατηγορίες του Μπαρόζο και του πέταξε κεραυνό …Άμα θέλω σε δεκαπέντε ημέρες μπαίνω και στο Κίεβο !! Κόκαλο ο Μπαρόζο που πίστευε ότι έχει να κάνει με τους γνωστούς Πολιτικούς Ευρωπαίους ηγέτες!

Σίγουρα κάποιοι ξύπνησαν την Κόκκινη Αρκούδα του Βορρά και τώρα τα χρειάστηκαν

Από την πλευρά του, ο Πούτιν καταδίκασε σήμερα τη Δύση ότι «κλείνει τα μάτια» στις στρατιωτικές ενέργειες των ουκρανικών δυνάμεων που «πλήττουν κατοικημένες συνοικίες».

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν το Σάββατο να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επεξεργασθεί νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Μόσχας, έπειτα από τη διατύπωση κατηγοριών κατά της Ρωσίας για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ