2014-09-03 04:25:08
Φωτογραφία για Αντώνης Βαρδής: Η αλήθεια για την υγεία του
Τα ξημερώματα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρο το μουσικό στερέωμα. Ο Αντώνης Βαρδής μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο θεραπευτήριο Υγεία, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο Αντώνης Βαρδής στάθηκε δυνατός μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το έβαλε κάτω. Στο πλευρό του είχε το γιο του Γιάννη Βαρδή και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες, που τον στήριζαν κάθε στιγμή.

Η λεπτή χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία

Η περιπέτεια της υγείας του είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, όταν για πρώτη φορά διεγνώσθηκε πως είχε καρκίνο, και επέστρεψε έντονα πριν από ένα χρόνο, όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε κακοήθη όγκο στο κεφάλι. Ο ίδιος είχε φύγει τότε για το Αννόβερο της Γερμανίας, όπου υπεβλήθη σε μια λεπτή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες και πιο δυνατός επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναρρώσει.


Γυρίζοντας από τη Γερμανία το Μάη του 2013, είχε αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter: “Φιλαράκια μου, εύχομαι σε όλους μας να κάνουμε καλή Ανάσταση. Εμείς γυρίσαμε από το Αννόβερο της Γερμανίας , πήγαν όλα καλά και θα κάνουμε όλη η οικογένεια Ανάσταση στο σπίτι μας. Στο Αννόβερο τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα γιατί εκτός από το πρόβλημα μου, γνώρισα πολλές οικογένειες Ελλήνων, να περιμένουν με μάτια βουρκωμένα ένα θαύμα από το Θεό και από τους πολύ έμπειρους γιατρούς , για τους δικούς τους ανθρώπους. Μερικές φορές ξεχάστηκα και αποκόπηκα από το δικό μου πρόβλημα όταν μιλούσα με τους γονείς και συγγενείς του 15χρονου από την Πάτρα, του 10χρονου από το Μεσολόγγι, του 19χρονου από την Κρήτη, της 4χρονης από τη Θεσσαλονίκη, της 13χρονης Σαρακατσάνισσας …και των υπολοίπων που ήταν εκεί. Μια συζήτηση καθημερινή που περίμενες με αγωνία να ακούσεις κάτι αισιόδοξο, ότι όλα πήγαν καλά”.

Λίγες μέρες αργότερα, και ενώ ο πατέρας του βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ο Γιάννης Βαρδής μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας τους. “Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου όλο αυτό. Είχε καρκίνο ο πατέρας μου, όγκο στο κεφάλι, κακοήθη. Βρήκαμε τους κατάλληλους γιατρούς, πήγαμε στη Γερμανία, έκανε την επέμβαση και έχει κάνει όλα τα βήματα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, γυρνώντας στην Ελλάδα. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν πως πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τα έχει κάνει και είμαστε σε μια φάση ανάρρωσης, η οποία εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Είμαστε δίπλα του, είναι με ανθρώπους που αγαπάει, την οικογένειά του και τη σύντροφό του. Προσπαθούμε ό,τι ενέργεια έχουμε να τη μεταφέρουμε σε εκείνον, γιατί την έχει ανάγκη”.

Οι επιπλοκές στην υγεία του και η έκκληση για αίμα

Ωστόσο, ένα περίπου χρόνο μετά, το πρόβλημα της υγείας του δεν έχει ξεπεραστεί. Ο γιος του τον Απρίλη του 2014, εξομολογείται πως φοβάται πολύ για την υγεία του πατέρα του και αναφέρει: “Είναι σε θέση να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει”.

Κάποιες ακόμη επιπλοκές στέλνουν για μια ακόμη φορά τον Αντώνη Βαρδή στο νοσοκομείο, κατάσταση που τον στεναχωρεί με τον γιο του να γράφει χαρακτηριστικά στα social media, πως το νοσοκομείο είναι το δεύτερο σπίτι του.

Στις αρχές του Αυγούστου η κατάστασή του είνιαι πολύ κρίσημη και έχει άμεση ανάγκη για αίμα. Αμέσως κινητοποιούνται ο γιος του Γιάννης και η κόρη του Καλλιστώ, αλλά και ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος κάνοντας έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα.

Τα ψευδή δημοσιεύματα για το θάνατό του

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, και ενώ εκείνος νοσηλευόταν και συνέχιζε να δίνει την άνιση μάχη με τον καρκίνο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει πεθάνει, εξοργίζοντας ολόκληρη την οικογένεια του. Ο ίδιος μάλιστα, έδωσε τη δική του καυστική απάντηση σε αυτά με μια φωτογραφία που ανέβασε ο γιος του στα social media.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τρίτης, χάνει τη μάχη για τη ζωή και αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Υγεία, όπου και νοσηλευόταν.

Πηγή: tlife
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ