2014-09-03 21:26:07
Φωτογραφία για «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ»
Η ζωή συνεχίζεται για την οικογένεια του Michael Schumacher, μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη του 2013, κατά τη διάρκεια που έκανε σκι, στο χιονοδρομικό κέντρο του Meribel.

Ο ίδιος νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση για αρκετό καιρό σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά το σοβαρότατο χτύπημα που είχε στο κεφάλι, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ξύπνησε και πως η αποκατάστασή του συνεχίζεται.

Σήμερα, ωστόσο, η σύζυγός του Corinna, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για το ενδιαφέρον που δείχνουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Αξίζει να τονιστεί πως η οικογένεια τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, μετά και την υπόθεση κλοπής των απόρρητων ιατρικών έγγραφων, τα οποία πωλούνταν έναντι 50.000 ευρώ.

Ωστόσο, αν και με το σταγονόμετρο, οι ειδήσεις που φτάνουν είναι καλές.


Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός θαυμαστής του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 επισκέφτηκε την Corinna και της έδωσε ένα βιβλίο το οποίο είχε γράψει για τον «Schumi».

«Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις ευχές σου. Όλα αυτά βοηθούν την οικογένειά μου να συνεχίσει , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Michael είναι ένας μαχητής και δεν πρόκειται να παραιτηθεί».

Μάλιστα, νωρίτερα, η ίδια φωτογραφήθηκε με έναν άλλο θαυμαστή του συζύγου της στους Παγκόσμιους Αγώνες Ιππασίας στη Νορμανδία.

Χαρμόσυνα είναι, παράλληλα, και όλα όσα δήλωσε ο Stefanο Domenicali.

«Είναι καλύτερα (ο Schumacher). Υπήρξε τρομερός γιατί η προσφορά του δεν περιοριζόταν στο απεριόριστο ταλέντο του πίσω από το τιμόνι. Ιδιωτικά ήταν πολύ αυστηρός, ακόμα και ανελέητος, αλλά δημόσια ήταν πάντοτε ο πρώτος που θα υπερασπιζόταν την ομάδα», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν έχει επικοινωνία με την οικογένεια.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και μου λένε πως έχει κάνει μικρή, αλλά συνεχή πρόοδο. Ας ελπίσουμε όλη αυτή η αναμονή να τελειώσει μες τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε», ολοκλήρωσε.

Στο μεταξύ, το γερμανικό περιοδικό "Focus" γράφει πως ο Σουμάχερ, χρειάζεται παρακολούθησε επί 24ώρου βάσης και πως παραμένει στην κλινική της Γκρενόμπλ.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι, ένα άλλο γερμανικό περιοδικό, το «Bunte», αναφέρει ότι ο «Schumi» θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του τα Χριστούγεννα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει το πότε θα είναι σε θέση να περπατήσει, να μιλήσει ή να αρχίσει να θυμάται γεγονότα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ