2014-09-04 07:55:22
Φωτογραφία για Η Samsung ανακοινώνει συνεργασίες με παρόχους περιεχομένου UHD
Η Samsung Electronics Co. Ltd. ανακοινώνει τα σχέδια της για τον εμπλουτισμό του οικοσυστήματος UHD σε συνεργασία με διεθνείς παρόχους περιεχομένου, με στόχο οι καταναλωτές να έχουν εύκολη πρόσβαση σε UHD περιεχόμενο. Η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει τον Οκτώβριο την υπηρεσία Amazon UHD VOD και, παράλληλα, έχει επεκτείνει την – μέχρι πρότινος διαθέσιμη σε ΗΠΑ και άλλες χώρες - υπηρεσία Netflix UHD VOD, σε ορισμένες χώρες στην Ευρώπη. Η πρώτη UHD streaming υπηρεσία για το Netflix πραγματοποιήθηκε με τη γνωστή αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά «House of Cards Season 2», η οποία είναι διαθέσιμη στις UHD τηλεοράσεις της Samsung. Επίσης, η Samsung διεύρυνε τις συνεργασίες της με σημαντικούς Ευρωπαϊκούς παρόχους περιεχομένου, όπως τα maxdome, Wuaki.tv και CHILI, για να εξασφαλίσει ακόμα περισσότερες επιλογές για UHD περιεχόμενο και να ενδυναμώσει το UHD οικοσύστημα.

 «Η εποχή της UHD έχει ξεκινήσει και, συνεχίζοντας την επέκτασή της, είναι σημαντικό να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές σε ότι αφορά στο UHD περιεχόμενο», δήλωσε ο κύριος Won Jin Lee, Executive Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics
. «Προσφέρουμε στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα UHD περιεχομένου για να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία θέασης στις κυρτές UHD τηλεοράσεις». Η Samsung Electronics επιθυμεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές σε UHD περιεχόμενο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τον Μάιο ξεκίνησε συνεργασία με την Εθνική Όπερα της Βιέννης, παρέχοντας UHD live streaming της παράστασης «Nabucco» με τον Placido Domingo, έναν από τους Τρεις Τενόρους, μέσα από την εφαρμογή Vienna Opera. Το premium αυτό περιεχόμενο αναμεταδόθηκε διεθνώς και έδωσε την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν την παράσταση της Όπερας από την «πρώτη σειρά». Για την περίοδο 2014/15, 10 ακόμα παραστάσεις πρόκειται να μεταδοθούν σε UHD ανάλυση, με μία από τις πιο σημαντικές την όπερα “Η Νυχτερίδα” του Johann Strauss, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ