2014-09-04 15:20:11
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Στο Elite Coaches Forum της UEFA μετέχει, ως γνωστόν, ο Μίτσελ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του δίνει να βελτιώνει τις γνώσεις του.

Ο Ισπανός τεχνικός, βρίσκεται στην Νιόν της Ελβετίας από την Τετάρτη (3/9) όπου μετέχει στο συνέδριο των κορυφαίων προπονητών μαζί με τους Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Γιοσεπ Γκουαρντιόλα (Μπάγερν Μονάχου), Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Γιούργκεν Κλοπ (Ντόρτμουντ), Ρόζερ Σμιντ (Λεβερκούζεν), Μανουέλ Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι), Φίλιπο Ιντσάγκι (Μίλαν), Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης), Λοράν Μπλαν (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιανς Κέλερ (Σάλκε), Αντρέ Βίλας-Μπόας (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζόρζε Ζέσους (Μπενφίκα), Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Ουνάι Έμερι (Σεβίλλη), Νούνο Εσπίριτο Σάντο (Βαλένθια), Ράφα Μπενίτεθ (Νάπολι).

Μάλιστα, με… τιτίβισμά του στον λογαριασμό του στο twitter ευχαρίστησε το Θρύλο που του δίνει την ευκαιρία να δίνει το «παρών» σε αυτό το σημαντικό συνέδριο, κάτι που αποδεικνύει και την καθιέρωση των ερυθρόλευκω» στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Καλή καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση. Ο Ολυμπιακός μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να βελτιώνω τις γνώσεις μου», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε σχετική φωτογραφία από την παρουσία του στο Elite Coaches Forum.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ