2014-09-04 20:08:16
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ... ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΤΣΕΡΤΣΙ (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός, Αλέσιο Τσέρτσι, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και δήλωσε έτοιμος να δείξει το ταλέντο του και να πετύχει τους στόχους.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που θέλει πάντα να κερδίζει, έχει εξαιρετικό πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε προσωπικό επίπεδο, ελπίζω να παίξω και να δείξω την αξία μου. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου ελπίζω να δείξω όλο το ταλέντο μου, όπως έκανα στο παρελθόν και να κάνω καλά πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν γινόταν να μην ήξερα την ιστορία της Ατλέτικο τα πρόσφατα χρόνια. Πάνω απ' όλα πήρε το πρωτάθλημα από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ο τίτλος στην Primera Division ήταν μεγάλη επιτυχία, το Champions League χάθησε στο τελευταίο λεπτό» είπε ο 27χρονος διεθνής εξτρέμ, τον οποίο θα βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός στους αγώνες κόντρα στους Ροχιμπλάνκος στο Champions League.

Ο Τσέρτσι έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της Ατλέτικο. «Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Θα δώσω το 100% και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους. Η Ατλέτικο είναι μία μεγάλη ομάδα και το έχει αποδείξει, ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω κάτι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ