2014-09-05 09:36:06
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή
ΚΡΙΟΣ

Αρκετά ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα ειδικά προς το μεσημέρι, καθώς είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας κι όλους τους πιάνει μια φούρια κι ένα άγχος γενικότερα. Κρατήστε όσο μπορείτε τους δικούς σας ρυθμούς και μην παρασύρεστε από τον πανικό των άλλων, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Από το απόγευμα και μετά, κατάλληλη στιγμή για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας που σίγουρα έχετε πεθυμήσει και εξαιτίας των εντατικών ρυθμών σας τις τελευταίες μέρες ίσως να έχετε ψιλοχαθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια συνάντηση με έναν Καρκίνο θα σας φέρει δυσάρεστα νέα και θα σας εξοργίσει το γεγονός πως κάποιοι ασχολούνται μαζί σας και μάλιστα με καθόλου κολακευτικά λόγια. Προσπαθήστε να αγνοήσετε το γεγονός (σίγουρα δεν είναι εύκολο) και να είστε σίγουροι πως η αδιαφορία σας θα είναι ότι χειρότερο για τους καλοθελητές γύρω σας. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας θα είναι μία νέα πρόκληση για εσάς, καθώς θα αλλάξει την κατεύθυνσή σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε ένα εντελώς καινούριο αντικείμενο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας, καθώς οι κινήσεις που κάνατε ως τώρα σε διάφορες κατευθύνσεις ήρθε η στιγμή για να ανταμειφτείτε. Θετικό το κλίμα και σε οικογενειακό επίπεδο καθώς οι επιρροές της Σελήνης δημιουργούν μια αρμονία στη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Λίγη παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο καθώς επικρατεί ένας γενικότερος πανικός και δε θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας στα συνεργεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να ανταμειφτείτε για τους κόπους σας και ο ενθουσιασμός σας είναι στα ύψη. Κατάλληλη μέρα για να δείξετε και την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς που τόσο καιρό ήταν στο πλευρό σας και σας στήριζαν με κάθε τρόπο. Κανονίστε ένα γεύμα με αγαπημένα σας πρόσωπα και εκφράστε την αναγνώριση της ευεργεσίας που σας έχει γίνει. Θα τους κάνετε πραγματικά χαρούμενους. Αποβάλλετε άγχος, ζήλιες, και στεναχώριες, καθώς εσείς οι καρκίνοι έχετε μια ευαισθησία στο πεπτικό σύστημα και όλα αυτά σας επιβαρύνουν επηρεάζοντας την υγεία σας αρνητικά. Θωρακιστείτε με λίγη αδιαφορία και μην τα παίρνετε όλα κατάκαρδα.

ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα να ξεκουραστείτε, καθώς έχετε καταφέρει να μπείτε σε μια ροή και δε χρειάζεται πλέον να είστε όλη την ώρα με την ψυχή στο στόμα. Οργανώστε θέματα σπιτιού και ταυτόχρονα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς τον τελευταίο καιρό σας έχει απορροφήσει η δουλειά και μάλλον τον έχετε παραμελήσει λιγάκι. Και μιας και είστε επιρρεπείς σε ζημιές και μικροατυχήματα προσοχή στο χειρισμό αντικειμένων καθημερινής χρήσης, γιατί δε φαντάζεστε τι ζημιά μπορούν να σας προκαλέσουν στα καλά καθούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες μετακινήσεις από νωρίς το πρωί θα γίνουν για επαγγελματικούς λόγους και καθώς οι εξελίξεις θα είναι θετικές θα πάρετε ώθηση ώστε να συνεχίσετε δίχως κανένα σημάδι κούρασης επάνω σας. Αν είστε από τους τυχερούς που εργάζονται μαζί με το σύντροφό τους, τότε θα έχετε την ευκαιρία να το συνδυάσετε και σαν εκδρομή. Αρκετά έντονη θα είναι η ερωτική σας διάθεση και αυτό δημιουργεί ένα πέπλο γοητείας που δεν περνάει απαρατήρητο. Εκμεταλλευτείτε το και ζήστε τη στιγμή με πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Για όσους είστε γονείς, λίγη παραπάνω προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών, γιατί ο καιρός είναι ύπουλος και σε συνδυασμό με τον Κρόνο οι συνθήκες είναι ιδανικές για ασθένειες που έχουν σχέση με το γαστρεντερολογικό σύστημα. Κάποια κούραση θα βγει στην επιφάνεια αργά το μεσημέρι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικροεντάσεις. Επανέρχονται οι ισορροπίες (ευτυχώς) προς το τέλος της ημέρας. Στον ερωτικό τομέα, αισθάνεστε πως έχετε φτάσει σε επικοινωνιακό αδιέξοδο με το σύντροφό σας και είναι κάτι που σας προκαλεί αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να είναι όμως παροδικό, οπότε μη σας πιάνει απελπισία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συσσωρευμένη κούραση που θα διογκωθεί κι άλλο προς το τέλος της ημέρας θα δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα, οπότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία. Αν δεν είστε σε θέση να επικοινωνήσετε ήρεμα με τους γύρω σας πάρτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας μέχρι να επανέρθετε ψυχικά. Θέματα σπιτιού, νοικοκυριού, μετακομίσεις έρχονται στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επιρροές του Άρη και του Κρόνου στο Σκορπιό βάζουν στο στόχαστρο τις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν είναι ανάγκη να σας πιάνει απογοήτευση κι αν έχετε τη διάθεση να επαναφέρετε τις ισορροπίες, από το απόγευμα και μετά θα μπορείτε να κάνετε έναν ήρεμο διάλογο και να ξαναβρείτε και πάλι την αρμονία μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα, συγκρατείστε τον παρορμητισμό σας και μη δίνετε υποσχέσεις που δε θα μπορείτε να τηρήσετε σε νέες γνωριμίες που σας ελκύουν ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να ερωτοτροπείτε κι αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση. Είστε πιο εύθυμοι, πιο ζωηροί και η κοινωνικότητά σας είναι στα φόρτε της. Μια καινούρια γνωριμία έρχεται να σας αναστατώσει και να σας γεμίσει ενθουσιασμό και ζωντάνια. Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις και μην κάνετε όνειρα θερινής νυκτός από τώρα. Εστιάστε στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να βρείτε και νέες λύσεις, προσεχτικά όμως γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας εξαπατήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σας ταιριάζει η σκληρότητα απέναντι σ αυτούς που αγαπάτε αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να βάζετε τους άλλους στον πάγο προκειμένου να συνειδητοποιήσουν κάποια λάθη τους. Οι φιλίες ιδιαίτερα αυτές που ξεκινάν τώρα, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας αργότερα. Επικοινωνιακά ρίσκα θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας και θα δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις στους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως προβληματιστείτε αντιμετωπίζοντας μια ανισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ερωτικής σας ζωής, οπότε προσπαθήστε να ρίξετε το βάρος περισσότερο προς την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να καταφέρετε να ξαναβρείτε τη γαλήνη. Έχετε πλανητική εύνοια στα συναισθηματικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν φίλους οπότε κανονίστε συναντήσεις που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης και διασκεδάστε όσο μπορείτε περισσότερο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ