2014-09-12 16:00:17
Φωτογραφία για Σε σοκαριστικό τροχαίο ενεπλάκη σωματοφύλακας του πρίγκιπας Χάρι
Δραματικές στιγμές έζησε ο πρίγκιπας Χάρι την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς κατευθυνόταν με τη συνοδεία του σε εκδήλωση των Invictus Games στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο 30χρονος γαλαζοαίματος επέβαινε σε πολυτελές τζιπ, όταν μοτοσικλετιστής από την ασφάλειά του συγκρούστηκε με κινούμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Prince Albert.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής εκτοξεύτηκε δέκα μέτρα μακριά και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, απ’ όπου και λίγες ώρες μετά πήρε εξιτήριο.

Από την άλλη, ο οδηγός του Ι.Χ. χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική και να μεταφερθεί αναίσθητος σε κλινική. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πρίγκιπας νόμιζε αρχικά πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, με αποτέλεσμα να προσπεράσει το σημείο της σύγκρουσης και να σταματήσει αρκετά μέτρα μακριά. Όταν τελικά βεβαιώθηκε πως ήταν ατύχημα, έσπευσε να βοηθήσει, με τον Χάρι σοκαρισμένο να καλεί ασθενοφόρο και την πυροσβεστική.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ