2014-09-13 21:12:31
Φωτογραφία για Εύκολο απόγευμα για ΠΑΟΚ (3-0 την Νίκη Βόλου)
Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα… ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στην πολύ αδύναμη Νίκη Βόλου, με 3-0.

Το σκορ μάλιστα φαίνεται να αδικεί τους γηπεδούχους που δημιούργησαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες στα καρέ του Ταμπάκη για να διευρύνει την διαφορά του σκορ.

Ο «δικέφαλος» είχε από το πρώτο σφύριγμα του Κύζα , μέχρι το τελευταίο την κυριαρχία του παιχνιδιού με τους νεοφώτιστους να μην καταφέρνουν να βάλουν δύσκολα στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Το «ρόδι» , μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, έσπασε ο Κλάους Αθανασιάδη στο 22’. Ο φορ των «ασπρόμαυρων εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Σαλπιγγίδη από τα αριστερά και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από τον ΠΑΟΚ για να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια, δεν αξιοποιήθηκαν με την Νίκη να χάνει την πρώτη της ευκαιρία στο 45’ όπου κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Μουζακίτης δεν κατάφερε από το ύψος του πέναλτι να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» μπήκε φουριόζος και μόλις στο 47’ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με τον Φακούντο Περέιρα να αξιοποιεί την όμορφη ασίστ του Σκόνδρα και με τσίμπημα της μπάλας από την μικρή περιοχή «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη.

Μετά το 2-0 οι Βολιώτες προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό, έκαναν κάποιες τελικές, με κυριότερη στιγμή το τετ α τετ του Σκούρτη με τον Γλύκο με εξαιρετική επέμβαση να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το τελικό 3-0 έγραψε από την άσπρη βούλα ο κορυφαίος του σημερινού ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ στο 79’.

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό του σημερινού παιχνιδιού, που δείχνει την απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι ο αριθμός των τελικών του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 21 τελικές (11 από αυτές στην εστία) με τους φιλοξενούμενους να μην ξεπερνούν τις 6.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ