2014-09-13 21:16:14
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ... 5ΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Απογευματινό... περίπατο έκαναν οι Νέοι του Θρύλου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησαν με το εντυπωσιακό 5-1. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από πολύ νωρίς, αφού πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Η εκκίνηση του Θρύλου ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας από την αρχή ποιος ήταν το αφεντικό. 1-0 στο 16’ με φάουλ του Σάλιακα, 2-0 στο 26’ με πλασέ του Βέργου από σέντρα του Τσιμίκα, 3-0 στο 28’ με σουτ του Ιγνατίδη από νέα σέντρα του Τσιμίκα και 4-0 στο 36’ με πλασέ του Γαρεφαλάκη από ασίστ του Ιγνατίδη. Ο ΟΦΗ μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Χρηστάκη έξω από την περιοχή και το 4-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ολυμπιακός σκόραρε κι άλλο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Βέργος εκτέλεσε στο 59’ το πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Λογοθέτη) ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Έτσι, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κατεβάσει ταχύτητα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, εν όψει της δικής του πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Στρέζος (46’ Ηλιάδης), Σάλιακας, Τσιμίκας (45+1’ Μακροστέργιος), Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (62’ Τόλι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ