2014-09-15 07:20:08
Φωτογραφία για ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ στο πολιτικό σκηνικό η Βαλερί...
Η Trierweiler κατηγόρησε στο βιβλίο της τον Γάλλο Πρόεδρο... ότι αντιπαθεί τους φτωχούς

Φέρεται να είπε στους φίλους της την επιθυμία της να φέρει στη δημοσιότητα κείμενα του

Ο François Hollande έδωσε τέλος στην επταετή σχέση του μαζί της τον Ιανουάριο

Η Valerie Trierweiler απείλησε να δημοσιεύσει την αλληλογραφία του πρώην συντρόφου της Φρανσουά Ολάντ για να αποδείξει ότι έκανε πλάκα εναντίον των φτωχών, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα.

Η 49χρονη συγγραφέας έχει κατηγορήσει το Γάλλο Πρόεδρο για αντιπάθεια προς τους φτωχούς σε βιβλίο που τα λέει όλα με τίτλο Merci Pour Ce Moment (Σας ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή), το οποίο ο εκδότης του είπε είναι ένα από τα κορυφαία best-sellers της δεκαετίας.

Και, σύμφωνα με την εφημερίδα The SUNDAY Times, η Μις Trierweiler έχει πει στους φίλους της την προθυμία της να βγάλει στη δημοσιότητα τα κείμενα του, και να αποδείξει στο δικαστήριο την παρωδία για τους "ξεδοντιάρηδες" - μια φράση που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο.


Στο βιβλίο της, είπε γι 'αυτόν: «Ο ίδιος παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που αντιπαθεί τον πλούσιο. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος δεν ήθελε τους φτωχούς. Κατ 'ιδίαν, αυτός ο άνθρωπος - τους αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες» 

 

Η επτάχρονη σχέση του με την κυρία Trierweiler μετά την σχέση του με την ηθοποιό Julie Gayet, 42 ετών, ήρθε στo τέλος της τον Ιανουάριο. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κατά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ, στη Νότια Ουαλία, ο Ολάντ επέμεινε ότι ήταν εξ ολοκλήρου αφοσιωμένος στο να βοηθά τους φτωχούς.

Είπε: «Δεν θα επιτρέψω να αμφισβητηθεί κάτι που έχω σταθεί για όλη μου τη ζωή ... και κυρίως η ανθρώπινη σχέση που έχω με τον πιο αδύναμο, τον πιο μικρό, τον ταπεινότερο, τον φτωχότερο, γιατί είμαι εδώ για να τους υπηρετώ και είναι ο λόγος για την ύπαρξή μου ». 

Αλλά το βιβλίο της Μις Trierweiler, το οποίο γρήγορα εξαντλήθηκε σε πολλά βιβλιοπωλεία, έχει υπονομεύσει περαιτέρω την εικόνα του Προέδρου.

Και την περασμένη Πέμπτη, μια δημοσκόπηση έδειξε ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των Γάλλων ψηφοφόρων θα ήθελε να δει τον βαθιά αντιλαϊκό κ Hollande να παραιτηθεί πριν από τη λήξη της θητείας του το 2017.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ