2014-09-15 09:27:31
Φωτογραφία για Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στο Ωραιόκαστρο
Σάρωσε η κακοκαιρία τα χωριά του Ωραιοκάστρου τη νύχτα της Κυριακής, ειδικά στα χωριά Λητή, Δρυμός και Μελισσοχώρι, τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα. Δυστυχώς όμως για ένας άνδρα 49 ετών η κακοκαιρία αποδείχθηκε μοιραία.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου. Στο αυτοκίνητοι επέβαιναν ένας 49χρονος και ο 19χρονος γιός του.

Άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν και περισυνέλεξαν τα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit οι πυροσβέστες εντόπισαν αναποδογυρισμένο το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος.

Τα ορμητικά νερά του χειμάρρου τον οποίο επιχείρησαν να περάσουν παρέσυραν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να εγκλωβιστούν.

Ο άτυχος 49χρονος φαίνεται πως πνίγηκε, ενώ ο 19χρονος γιος του αν και υπέστη τραύματα σε όλο το σώμα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Π.Υ. της Κεντρικής Μακεδονίας πατέρας και γιος είχαν πάει για να σώσουν τα μελίσσια τους από τη νεροποντή.

Δυστυχώς η περιγραφή του Χ. Αθανασόπουλου στο mega είναι συγκλονιστική. Ήταν ο ίδιος ο πατέρας που ειδοποίησε την πυροσβεστική την ώρα που τα νερά άρχισαν να παρασύρουν το αμάξι.

Δυστυχώς λίγα μέτρα πιο κάτω τα ορμητικά νερά ανέτρεψαν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πνιγεί.

Τραγική φιγούρα, είπε ο κ. Αθανασόπουλος, ο γιος που έβλεπε ανήμπορος τον πατέρα του να πνίγεται μπροστά στα μάτια του.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ