2014-09-17 02:48:24
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΕΤΡΕΞΕ Ο... ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ήταν τρομερός στο κέντρο του Ολυμπιακού και σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ για να έρθει η μεγάλη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων σύμφωνα με τα στατιστικά της ΟΥΕΦΑ έτρεξε πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη στο χορτάρι και πιο συγκεκριμένα συνολικά έτρεξε 16.8 χιλιόμετρα Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός, καθόλου ψαρωμένος στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και δικαίως όλοι θεωρούν πως έκανε τον Σάμαρη να μοιάζει... παρελθόν.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Μίτσελ αμέσως μετά το ματς: «Ο Λούκας είναι εξαιρετικός κάτι που το ξέραμε. Ο τέλειος αντικαταστάτης του Σάμαρη».

Ο ίδιος πάντως, ετοιμάζεται για ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια, αφού όπως τόνισε: «Αισθάνομαι καλά στη θέση που αγωνίζομαι και μόνο καλύτερα μπορούν να είναι τα πράγματα στο μέλλον. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Το επόμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι με τη Μάλμε, αλλά μέχρι τότε έχουμε πολλά παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά και μετά να πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Μάλμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ