2014-09-17 04:45:06
Φωτογραφία για Eπιμένουν οι καταιγίδες - βελτίωση από την Πέμπτη
Θα συνεχιστούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες και αύριο στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Έντονα θα είναι τα φαινόμενα σε Στερεά, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με σήμερα ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 6-7 μποφόρ.

 Την Πέμπτη θα συνεχιστούν οι μπόρες και οι καταιγίδες αλλά θα είναι πιο ασθενείς και θα εντοπίζονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση.

Από την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα ενώ και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, για να φτάσει και πάλι τους 33-34 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, σε πολλές περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας.

Όσον αφορά τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, υπάρχει αρκετή ασάφεια στα στοιχεία και δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε με βεβαιότητα. Προς το παρών φαίνεται μια διαταρραχή να περνάει βορειότερά μας και να επηρεάζει τα Βαλκάνια. Ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να κατέλθει τελικά νοτιότερα και να προκαλέσει κακοκαιρία τουλάχιστον στα βόρεια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ