2014-09-17 22:59:32
Φωτογραφία για Οδηγός λεωφορείου αστικής γραμμής έκανε στάση για καφέ σε γνωστή αλυσίδα...
Αγαπητό Τromaktiko,

Και μετά αναρωτιούνται γιατί τους βρίζουν! Δυστυχώς δεν τους απολύουν, θα πω εγώ. Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ έλαβε χώρα περίπου στις 16:30 στη στάση Νομισματοκοπείο στην Αγία Παρασκευή και πρωταγωνιστής ήταν ο οδηγός του δρομολογίου 407, Νομισματοκοπείο – Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος, πριν το περιστατικό, άρχισε να κάνει παράπονα στον κόσμο να σταθεί πίσω από την μπάρα. Το είπε δύο – τρείς φορές. Που να πάς όμως! Το λεωφορείο πολύ μικρό, οι επιβάτες που περίμεναν αρκετή ώρα στη στάση πολλοί, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να θυμίζουν σαρδέλες. Ο οδηγός με ύφος ειρωνικό και συμπεριφορά Χρυσαυγίτη, τους πληροφόρησε ότι δεν θα ξεκινήσει, εάν δεν συμμορφωθούν με τις οδηγίες του. Ακόμη και όταν οι επιβάτες κατάφεραν να στριμωχθούν και να τοποθετηθούν στο σημείο που ήθελε, εκείνος συνέχιζε να τους κάνει τα νεύρα …κρόσσια!


‘’Δεν θα ξεκινήσω. Θα σας μετρήσω έναν έναν και αν είστε υπεράριθμοι δεν θα πραγματοποιήσω το δρομολόγιο΄΄, απείλησε πάλι. ΄’ Εδώ θα κάνετε ότι σας λέω ή θα σας κατεβάσω όλους κάτω¨Με τα πολλά και με τους επιβάτες να δείχνουν πραγματικά …εξωπραγματική αυτοσυγκράτηση, το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του. Περίπου 200 μέτρα παρακάτω και αφού όλοι νομίζαμε ότι το ξέσπασμα του «Ελληνάρα» έλαβε τέλος, σταματάει το λεωφορείο δεξιά επί της Λεωφόρου Μεσογείων – όχι σε στάση – και παρά τα κορναρίσματα, το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε, αλλά και τον κίνδυνο στα οχήματα που ακολουθούσαν, κατέβηκε πήγε στο καφέ της γνωστής αλυσίδας Mikel, και αγόρασε το Φρεντάκι του, με τους επιβάτες να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα ζούσαν. Καμαρωτός επέστρεψε στη θέση του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Μια κυρία αναρωτήθηκε δυνατά, αν η όλη φασαρία νωρίτερα είχε γίνει για να κάνει την στάση για καφέ ο οδηγός. Τι το ήθελε; Το τι της έσουρε, απλά δεν λέγεται. 

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Όταν τόλμησε μάλιστα να εκφραστεί η κυρία χρησιμοποιώντας το όνομα παραδοσιακού Έλληνα ήρωα, ο «Ελληνάρας» τράβηξε χειρόφρενο, κλείδωσε τους επιβάτες προσωρινά εντός οχήματος και εκτός προβλεπόμενης στάσης, καλώντας τον σταθμάρχη του για να του προλάβει με τον δικό του «γλαφυρό» τρόπο τα γεγονότα, και εν συνεχεία απειλούσε να καλέσει την αστυνομία. Κρίμα που δεν το έκανε, γιατί ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να μην του χαριστεί και να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. Τελικά μόλις ξεκίνησε, φτάνοντας στην επόμενη στάση, αποφασίσαμε οι περισσότεροι, να κατέβουμε και να πάρουμε το Β5 που ερχόταν από πίσω, προκειμένου να ηρεμήσουν τα νεύρα μας, αφού η μέρα ήταν ακόμα μεγάλη.

ΥΓ. Ο συγκεκριμένος οδηγός απ' ότι γνωρίζω δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί πρόβλημα στους επιβάτες της γραμμής, ενώ ειδικά όταν εργάζεται βράδυ καλό είναι να αποφεύγετε το 407, αφού ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Σουμάχερ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ