2014-09-18 08:11:13
Φωτογραφία για Καταρρέουν τα έσοδα του δήμου Ήλιδας!
Ότι ο δήμος Ήλιδας έχει απαξιωθεί ως εισπρακτικός μηχανισμός, ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος αντιδήμαρχος οικονομικών Χρήστος Φωτόπουλος. Ερωτηθείς για τα πρώτα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει από την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Φωτόπουλος δεν δίστασε να μιλήσει για κατάρρευση κυρίως στο σκέλος των εσόδων του δήμου και της είσπραξης οφειλών, κυρίως από επαγγελματίες.

«Τα προβλήματα είναι πολλά. Προσπαθούμε να βάλουμε στα έσοδα μια τάξη, μια σειρά για να μπορέσει ο δήμος να σταθεί και να προχωρήσει. Ο εισπρακτικός μηχανισμός του δήμου, δυστυχώς, έχει απαξιωθεί. Υπάρχει κατάρρευση…», δήλωσε ο κ. Χρ. Φωτόπουλος.

Όπως ανέφερε, τις επόμενες μέρες, μέσα από την επαφή με επαγγελματίες και γενικότερα δημότες, θα επιδιωχθεί να υπάρξει μια συνεννόηση ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η τήρηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο αντιδήμαρχος Ήλιδας οικονομικών γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει παράταση των ρυθμίσεων των οφειλών προς τον δήμο, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι το θέμα αυτό «καίει» τον δήμο, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος παραγραφής των βεβαιωθέντων εσόδων του δήμου.

«Η πολιτική της νέας Δημοτική Αρχής, του δημάρχου κ. Χριστοδουλόπουλου και των μελών της παράταξης μας, είναι αυτή να ασκηθεί μέσα στο νομικό πλαίσιο της χώρας», κατέληξε ο κ. Χρ. Φωτόπουλος.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ