2014-09-18 11:11:49
Φωτογραφία για ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο... ΜΙΤΣΕΛ!
Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει πραγματικά το προχθεσινό επίτευγμα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μία ομάδα με πάρα πολλές προσθαφαιρέσεις (μερικές εξ αυτών μάλιστα την τελευταία στιγμή) κατάφερε να δείξει πρόσωπο ομάδας που ανήκει στην ελίτ των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε πολύ λίγες μέρες.

Με άλλους έκανε προετοιμασία ο Μίτσελ και με άλλους κλήθηκε να βγάλει ενδεκάδα προχθές και αυτό είναι μεγάλη μαγκιά για τον Ισπανό κόουτς, αλλά και για τη διοίκηση που τον έφερε στο λιμάνι και ελπίζουμε να τον κρατήσει για πολλά πολλά χρόνια αφού όσο ο Ολυμπιακός σαρώνει στην Ευρώπη, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να παραμείνει ο Μίτσελ.

Υπάρχουν βλέπετε και οι... πρώτες αγάπες, που τόσο στην περίπτωση του Βαλβέρδε με την Μπιλμπάο όσο και -ελπίζουμε όχι- στην περίπτωση του Μίτσελ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να παίξουν το ρόλο τους.

Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να τον κρατήσει ο Ολυμπιακός για πολλά χρόνια ακόμη, ξέρουμε όμως πως σίγουρα αξίζει να γίνει (μεγάλη) προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο μεγαλώνει ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στον πάγκο του, τόσο μεγαλώνει σαν προπονητής και ο Μίτσελ που πριν έρθει στον Πειραιά δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα το σπουδαίο.

Το παρουσιάζει όμως τώρα με το 1/10 του μπάτζετ των ευρωπαϊκών μεγαθηρίων και στο τέλος της σεζόν θα είναι πολλές οι μεγάλες ομάδες που θα ψάχνουν προπονητή...  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ