2014-09-18 14:50:34
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Σπαραγμός και λιποθυμίες στην κηδεία του 19χρονου ποδοσφαιριστή
Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 20 της Κέρκυρας, μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του πήγαιναν στο νοσοκομείο για να δουν τον Θωμά Ντέντε, επίσης παίκτη της ομάδας, που νοσηλεύεται εκεί λόγω τραυματισμού.

Στην Εθνική Οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας το όχημα που επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και ''καρφώθηκε'' σε κολώνα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε ακαριαία στη θέση του συνοδηγού, όπου καθόταν, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Πυροσβεστική της Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας με τρία οχήματα και 10 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό του νεκρού και των τραυματισμένων ατόμων. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά και στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.


Η τελευταία πράξη του δράματος, που συγκλονίζει από το βράδυ της περασμένης Κυριακής την Κερκυραϊκή κοινωνία, παίχτηκε χθες το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Κοτσέλα. Με τραγικές φιγούρες τους γονείς και την αδελφή του και παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο κομμάτι της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινωνίας του νησιού, ο άτυχος αθλητής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Οι λιποθυμίες, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης δεν έλειψαν. Ενώ το σκηνικό της τραγωδίας κορυφώθηκε, την ώρα που ο μικρός έπαιρνε το δρόμο για την τελευταία στάση του, εν μέσω ενός δραματικού μείγματος δακρύων, χειροκροτημάτων και σπαρακτικών φωνών και συνοδεία της σημαίας της ομάδας του.

Πηγή: corfupress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ